Fabric image

Gratis app skriver din dagbog

Spændende eller påtrængende? Appen Fabric dokumenterer din hverdag

19. august 2016 af Mikkel Jacobsen

Fabric er en ny app fra en flok tidligere Facebook-ansatte. Den er ganske simpel, men alligevel ret så fascinerende. Den kortlægger ganske enkelt hver eneste dag, hvor du bevæger dig hen, hvor længe du bliver der, og hvor du tager hen bagefter. Hvis du i løbet af dagen tager billeder af dine oplevelser, sørger appen for, at billederne bliver knyttet til de rigtige placeringer.

Virtuel dagbog Fabric fører altså en slags virtuel dagbog baseret på din dagligdag. Når ugen er omme, er den sjov at kigge tilbage i og tænke, ”nå ja, det var da dét, jeg lavede i mandags!” Hvis dine venner også bruger appen, finder den automatisk ud af, om I har delt en oplevelse sammen.

Sporing kan afbrydes Som altid er det værd at tænke over, hvilke slags data det egentlig er, man som bruger render og deler med folkene bag appen. Men umiddelbart virker det hverken mere eller mindre farligt end så mange andre apps med indbygget kortfunktion, og sporingen kan til enhver tid afbrydes i appens indstillinger, hvis der er ting, man ikke lige synes, den behøver at deltage i.

Fabric kan hentes i App Store på iPhone

Måske er du interesseret i ...