Android Wear for iOS

Brug et Android-ur med din iPhone

Google har netop afsløret, at smarte armbåndsure – såkaldte smartwatches med Android som styresystem for fremtiden også vil fungere med din iPhone.

Nu får iPhone-brugere endnu flere muligheder for at investere i et smartwatch: Google har netop præsenteret app’en Android Wear til iOS, der gør din iPhone i stand til at tale med dit Android-ur, når du har installeret app’en på telefonen.

Et smartwatch gør, at diverse programmer på din telefon kan give dig beskeder direkte på dit håndled. Fx kan du få kalender-opdateringer, vejrudsigt eller motions-informationer, uden at skulle tage telefonen op af lommen.

For at kunne bruge Android Wear til iOS skal du have iOS 8.2 installeret på din Apple-enhed, men så kan du også bruge dit Android-ur med både iPhone, iPad og iPod Touch. Ifølge Apples butik, iTunes, er app’en dog optimeret til at virke med iPhone 5, 6 og 6 Plus.

Lige nu er det også kun urene LG Watch Urbane, LG G Watch R og Motorola Moto 360, der fungerer med Android Wear til iOS, men det forventes, at de andre modeller på markedet snart får en opdatering, så de kan fungere med din iPhone.

Måske er du interesseret i ...