iPhones

4 ting du ikke vidste din iPhone kan

Din iPhone er udmærket til at foretage telefonopkald og sende en sms eller to, men vidste du hvor meget mere den også kan? Vi har fundet fire overraskende funktioner.

13. september 2016

Har du nogensinde downloadet den komplette manual til din iPhone og læst de 196 sider fra ende til anden? Det har vi heller ikke, men du finder den her , hvis du har mod på det.

Du behøver dog ikke læse en kedelig manual for at få glæde af de fire overraskende funktioner, som vi har gravet frem her. Måske kender du enkelte af dem i forvejen, men kun de færreste kender til alle fire funktioner.

1: Svar på beskeder uden at åbne Beskeder 

Træk blot notifikationen om en ny besked ned fra toppen af skærmen og tryk på "Svar". Så kan du svare straks uden først at åbne din Besked-app.

2: Se de apps, der bruger mest strøm 

Hvis du vil vide, hvad der tapper din telefon for strøm, skal du blot gå ind i telefonens indstillinger og vælge "Batteri". Her viser alle apps i en overskuelig oversigt.

3: Videresende SMS'er 

Ligesom med almindelige emails kan det også være praktisk at videresende SMS'er. Det gør du ved at dobbelttrykke på beskeden, trykke på "Mere", markere den og trykke på den lille pil i nederste højre hjørne. Skriv nummeret til den kontakt, som skal have SMS'en videresendt.

4: Se alle de steder, du har været 

Gå ind i Indstillinger. Vælg "Privatliv", "Lokalitetstjenester", "Systemtjenester" og rul ned til "Hyppige placeringer". Kig nu på sektionen "Historik". Her kan du se de steder, du opholder dig mest.

Måske er du interesseret i ...