© Shutterstock

Bliv klogere på den nye iPhone 15

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

13. september 2023 af Annoncør

Siden før den sidste iPhone kom på markedet, har der været rygter om en ny og forbedret version, som skulle udkomme i efteråret 2023. Det er efterhånden blevet en tradition for Apple at udgive en iPhone-serie hvert år i september, og det glæder vi os til. Kan du heller ikke vente? Så kan du læse med her på siden.

Hvornår kommer iPhone 15?

Apple præsenterer gerne sine nye produkter i den første uge i september. Flere af rygterne går på, at det i år bliver den 13. september. Herefter får produkterne sandsynligvis release omkring den 23. September, hvorefter du kan skynde dig at bestille din favorit.

Hvad kan vi forvente af den nye iPhone 15?

Rygterne har svirret i månedsvis nu, og vi har selvfølgelig opsnuset nogle af dem. Selvom informationerne endnu ikke er bekræftet, så giver eksperter og kanaler rundt omkring i verden nogle rigtig gode bud på, hvad vi kan forvente af den nye iPhone 15.

Hvis rygterne taler sandt, så kan vi med iPhone 15 forvente en telefon, der har samme størrelse og form som dens forgænger – dog med en forbedret ydeevne og et større batteri, der sikrer længere batteritid ved brug. iPhone 15 beholder sandsynligvis mange af de bedste features og funktioner fra 14’eren, som eksempelvis kamerafunktionerne og videokvaliteten.

Nogle kanaler har tilmeld fået nys om, at den innovative lightning-port skulle blive skiftet ud med en USB-C-port på alle modellerne, og at vi vil nu have Dynamic Island tilgængelig på alle modeller. På topmodellerne, som iPhone 15 Pro og Pro Max, kan vi forvente en sort kant, der er mindre omkring skærmen, så selve skærmen vil fremstå større. Det rygtes også, at iPhone 15 får en genvejsknap på rammen.

De billigere iPhone 15-modeller

Det er ikke sikkert, at de billigere iPhone 15-modeller kommer til at gennemgå de store forandringer udover Dynamic Island. Apple tilbyder ofte både dyre og billigere iPhone-modeller for at appellere til en bred målgruppe og sikre, at alle kan have råd til et Apple-produkt. De billigere iPhone-modeller kan holdes billigere ved at lade dem være simple.

Køb din nye iPhone 15 hos Telenor

Så snart den nye iPhone 15-serie kommer på markedet, så kan du købe den hos Telenor – med eller uden vores attraktive abonnementer. Hos Telenor tilbyder vi abonnementer, hvor SikkerSurf, SikkerNet og SkærmForsikring er inkluderet. På den måde er du sikret mod digitale krænkelser, cybertrusler og kan få skiftet din skærm, hvis uheldet skulle være ude. 

Måske er du interesseret i ...