Backup af sms'er med app

Har du husket at tage backup af dine beskeder? Det tager kun et øjeblik med denne app.

© Shutterstock

Tag backup af dine sms'er med smart app

Dine sms-beskeder bliver ikke automatisk sikkerhedskopieret i Android, men med SMS Backup+ kan du nemt klare opgaven. Her kan du læse hvordan.

Det tager kun få minutter at tage backup af alle dine beskeder, hvis du ejer en Android-telefon.

Det kræver dog, at du henter app'en SMS Backup+ i Google Play Butik.

Hent app'en her.

Sådan tager du backup med SMS Backup+

  1. Åbn app’en og tryk på Forbind øverst i menuen for at gemme beskederne i Google Drev. Tryk på TILLAD i det efterfølgende vindue.

  2. Vælg den Google-konto, som beskederne skal knyttes til og tryk på OK. I det efterfølgende vindue giver du programmet tilladelse til at tilgå dit Google Drev ved at trykke TILLAD.

  3. Tag nu din første backup ved at trykke på menupunktet BACKUP - og dine beskeder bliver nu gemt i Drev. Tryk igen TILLAD i det følgende vindue.

  4. Sæt afslutningsvis flueben ved Auto backup, så programmet løbende tager backup af de beskeder, som du sender og modtager. 

  5. Får du en dag brug for at genskabe din beskeder, åbner du app'en og trykker på GENETABLER.

Få hjælp til komplet backup af mobilen

I Komputer for alle nummer 12/2018 får du den komplette guide til at lave en sikker backup af din mobiltelfon - uanset om du bruger Android eller iPhone. 

perfekt backup af din mobiltelefon guide

Vi viser dig både hvordan du tager backup, og hvordan du gendanner mobilen igen, hvis uheldet er ude.

Køb magasinet i din bladbutik - eller tegn abonnement nu, og læs det aktuelle blad samt de ti seneste udgaver med det samme i vores magasin-app, Wype.

> Lige nu kan du få to numre af Komputer for alle med enten en smart powerbank, lækre høretelefoner eller en ergonomisk mus for kun 59,50 kroner. Se tilbuddene her. 

Måske er du interesseret i ...