Der var spændende nyt i Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 bød på et helt nyt skærmformat, så vi er spændt på, hvad Galaxy S9 kommer til at byde på.

© Samsung

Samsung Galaxy S9 - lanceringsdato, pris, specifikationer og rygter

Venter du på Samsungs Galaxy S9? Læs om de nyeste rygter om, hvordan den næste Samsung Galaxy-telefon bliver, hvad den kommer til at koste, og hvornår Samsung Galaxy S9 kommer på gaden.

Samsung lancerede Galaxy S8 i slutningen af marts 2017, og blot en måned senere startede de første rygter om efterfølgeren, Samsung Galaxy S9 og S9+.

På denne side holder vi dig løbende opdateret med de nyeste informationer om det kommende Samsung Galaxy-mobiltelefon - både rygterne og de informationer, som Samsung selv bekræfter. 

Hvilke funktioner får Samsung Galaxy S9?

Samsung lykkedes med at fjerne betragtelig del af den sorte kant, der indrammer skærmen, på Galaxy S8, og med Samsung Galaxy S9 ryger den sidste del af rammen, beretter det koreanske medie ETNews, der citerer unavngivne kilder tæt på firmaet.

Hvilke specifikationer kommer Samsung Galaxy S9 til at have?

Nye rygter, baseret på et billede, der angiveligt skulle være af den nye S9, fortæller, at Samsung Galaxy S9 bliver 5,8 tommer, ligesom forgængeren Samsung Galaxy S8. Skærmen bliver angiveligt en Super AMOLED-skærm med 2960 x 1440 opløsning og 570 pixel pr. tomme.

Samsung Galaxy S9s kamera kommer, ifølge rygterne, til at slå benene væk under konkurrenterne. Forkameraet bliver angiveligt med 8 megapixel som på S8. Men bagkameraet på 12 megapixel får ifølge rygterne en variabel blændeåbning på både f/1.5 og f/2.4, hvilket bl.a. gør den ekstremt lysfølsom.

Samsung Galaxy S9 specs blev lækket med dette billede
Januar 2018

Samsung Galaxy S9-specifikationer blev lækket i starten af 2018 med det billede, der dog ikke er verificeret af Samsung.

Hvornår kommer Samsung Galaxy S9 til Danmark?

Der er endnu ingen rygter om, hvornår Samsung præcis vil lancere Samsung Galaxy S9, men de foregående mobiltelefoner er ofte lanceret i februar eller marts, så det er umiddelbart et godt bud, at næste lancering bliver i løbet af første kvartal i 2018.

> Lige nu får du to numre af Komputer for alle samt en lækker powerbank, så du aldrig løber tør for strøm på mobiltelefonen for kun 59,50 kroner. Spar over 400 kroner.

Samsung Galaxy S9 pris:

Prisen er endnu ikke offentliggjort. Lanceringspriserne for Samsung Galaxy S7 var 5.699 kroner, mens Samsung Galaxy S8 var noget dyrere med 6.199 kroner. Det virker med andre ord sandsynligt, at Samsung Galaxy S9 får en pris på over 6.000 kroner.

Angivelige specifikationer

Måske er du interesseret i ...