Galaxy A20s har en kæmpe skærm på 6,5-tommer
Samsung Galaxy A20s

Galaxy A20s har en kæmpe skærm på 6,5-tommer.

© Samsung

Så er der billige, nye telefoner fra Samsung og OnePlus

OnePlus og Samsung har begge udsendt nye, interessante telefoner, der prismæssigt ligger langt under firmaernes topmodeller.

Når man følger nyhedsstrømmen kan man godt få det indtryk, at alle smartphones er topmodeller til over 7.000 kroner. Sådan er virkeligheden heldigvis ikke.

Både Samsung og OnePlus har netop udsendt nye telefoner, som befinder sig i langt mere tegnebogsvenligt prisleje.


Galaxy A20s har hurtigladning og stort batteri

Samsungs bud på en god telefon i mellemklassen hedder Galaxy A20s. Den har tre kameraer på bagsiden: et hovedkamera på 13 megapixels, et 8-megapixel ultravidvinkelskamera i 120°, der får mere med på billederne og et 5-megapixel dybdekamera, som fokuserer på de vigtigste ting på billedet og fremhæver motivet yderligere. Derudover har telefonen et 8-megapixel frontkamera med såkaldt Selfie Focus, som gør motivet skarpt og giver baggrunden en blød sløring.

Galaxy A20s har en 6,5 tommer skærm, og den er udstyret med et stort 4.000 mAh batteri. Batteriet kan lades op med 15 W-hurtigopladning.

A20s har også fingeraftrykslæser på bagsiden og ansigtsgenkendelse via frontkameraet. Telefonen kan købes i farverne sort, hvid og blå og har en vejledende pris på 1.399 kroner (den endelige pris ude i butikkerne plejer at ligge lidt lavere).

OnePlus Nord fås i to forskellige farver
OnePlus Nord

OnePlus Nord fås i to forskellige farver.

© OnePlus

Imponerende specifikationer i billig Oneplus-telefon

Kinesiske OnePlus fremstillede oprindeligt telefoner mellemklassen til 3.000-4.000 kroner. De seneste par år har firmaet dog koncentreret sig om de dyre topmodeller.

Det er slut med modellen OnePlus Nord, der har en vejledende pris på 3.299 kroner for den billigste udgave med 8 gigabytes ram og 128 gigabytes lagerplads. Den dyreste version af OnePlus Nord koster 3.899 kroner. Her får du 12 gigabytes ram og 256 gigabytes lagerplads til dine filer.

Fælles for begge modeller er kameraet: Hovedkameraet på bagsiden bruger faktisk samme 48 megapixel-sensor som i den meget dyrere telefon, OnePlus 8.

Skærmen er en 6,44 tommer AMOLED-skærm med opdateringshastighed på 90 Hz. Ret uhørt i denne prisklasse. 

Processoren er Snapdragon 765G, så der burde være kræfter nok til at spille de seneste spil på mobilen.

OnePlus Nord er i butikkerne fra 4. august.


Måske er du interesseret i ...