Tonino Lamborghini Alpha One

Tonino Lamborghini Alpha One er dækket af håndlavet italiensk læder.

© Tonino Lamborghini Mobile International

Lamborghini udgiver dyr luksus-smartphone

Bilmærket Lamborghini udgiver nu sin egen smartphone. Selvom Lamborghinis nye mobil ikke kan følge med Samsung og Apple i rå kraft, kan den dog prale af minimum den dobbelte pris.

Går du ofte og tænker, at de dyre mobiler på markedet slet ikke føles luksuriøse nok?  Så har Lamborghini svaret. 

Bilfabrikanten har udgivet mobiltelefonen Tonino Lamborghini Alpha One, der vil opfylde selv den mest glamourøse rigmands ønsker.

Mobiltelefonen er tiltænkt den mere kvalitetsbevidste bruger. Den er lavet af det samme metal, som Lamborghini bruger i deres biler. Den er desuden bundet i håndlavet italiensk læder, og kommer med Lamborghinis klassiske tyre-logo på bagsiden, og så har den en Android-brugerflade.

Ligesom Lamborghinis biler er overdådigheden godt betalt. 

Hvis du ønsker dig en telefon som denne, kan du nemlig forvente at måtte slippe omkring 15.000 danske kroner. Med i prisen er både forsikring og forsendelse.

Tonino Lamborghini Alpha One smartphone

Lamborghinis nye smartphone kan ikke konkurrere på funktionalitet, men den ser lækker ud. 

© Tonino Lamborghini Mobile International

”Diskret luksus” fra Lamborghini

Tonino Lamborghini Alpha One kan slet ikke følge med andre dyre smartphones. Den har 4 GB ram og en Snapdragon 820 processor. Det er ikke nok til at konkurrere med fx Samsung og Apples nyere smartphones – som Alpha One til gengæld koster mere end det dobbelte af.

Telefonen henvender sig ikke til den gennemsnitlige bruger af åbenlyse årsager. Ifølge Lamborghini er smartphonen tiltænkt ”Ægte kendere af diskret luksus. ”

Hvis du har penge på lommen og føler et behov for en italiensk læderindbundet luksustelefon, så kan du købe den via linket her.

Måske er du interesseret i ...