5 vigtige tips til at vælge den rigtige powerbank

Sommeren er den helt perfekte tid til at anskaffe sig en powerbank. Så behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt du har nok strøm på telefonen til hele dagen. Hvis du skal på festival eller vandretur, er en powerbank uundværlig. Find den helt rigtige med disse fem tips.

6. juni 2023 af Annoncør

Her i sommermånederne er en powerbank helt uundværlig. Den sikrer dig nemlig, at du har strøm på dit device hele dagen igennem. Når du ikke har adgang til en stikkontakt for at oplade din telefon eller tablet, så er en powerbank løsningen. Men hvordan er man sikker på at vælge den bedste powerbank, der matcher både budget og behov. Det guider vi dig til her med fem gode tips.

1. Kapacitet (mAh)

Helt kort beskrevet, så er en powerbank en type powerstation, der kan oplade dine devices, mens du er ude. Transportable opladere giver dig en frihed på farten, så du slipper for at tænke på strøm. Det er perfekt, hvis du for eksempel er på festival eller ude at vandre. I dag kan du finde en powerbank i alle prisklasser med forskellige kapacitet. Kapaciteten af powerbanken indikerer, hvor meget strøm en powerbank kan levere, og hvor længe den kan holde på en opladning.

2. Størrelse og design

Når du kigger efter den bedste powerbank, så skal du overveje, hvilken størrelse du er på udkig efter. De fleste powerbanks er små og handy, så du kan have dem med i lommen. De små powerbanks er perfekte, hvis du skal oplade din mobil. Men hvis du skal bruge en powerbank til at oplade din computer, så vil den typisk være større. Kig på udvalget og find den størrelse og design, som passer perfekt til dine behov.

3. Opladningshastighed

En tredje ting, du skal huske at kigge efter, er opladningshastighed. Her kan du prøve at kigge på tests af powerbank for at se, hvilke der holder længst på en opladning. Det bliver målt i strøm (V) og spænding (A). Du kan sagtens finde billige powerbanks, som samtidig har en hurtig opladningshastighed.

4. Pris

Når du skal finde den bedste powerbank, så spiller pris selvfølgelig en rolle. En billig powerbank vil typisk ikke være lige så god som en powerbank, der koster lidt mere. Det vigtigste er dog, at du overvejer dine behov. Der er ingen grund til at købe en dyrere model, hvis du ikke har behov for ekstra funktioner. Skal du bruge en powerbank til mobil, tablet eller computer? Igen kan det kan være en god idé at se på tests af powerbank for at finde den bedste model til prisen.

5. Solceller

Du kan også overveje, om du har brug for en powerbank med solceller. Det kan være en fordel, hvis du har en længere tur uden strøm foran dig. Det kan eksempelvis være, hvis du skal på festival eller vandretur. Her er en powerbank med solceller et rigtigt godt valg. Heldigvis er gode powerbanks nemme at finde, der er nemlig masser på markedet. Men husk at sammenligne disse forskellige parametre, så du finder den powerbank, der passer til dig.

Måske er du interesseret i ...