Superscreen forvandler din smartphone til en tablet

Med Superscreen kan du gøre din telefon til en 10,1 tommer tablet.

© Superscreen

Superscreen forvandler din smartphone til en tablet

Nyt Kickstarter-projekt: Snart kan du få en ekstern, trådløs skærm til din smartphone, så du ikke behøver nøjes med et billede på fem tommer, når du streamer film eller surfer fra mobilen.

18. april 2017 af Mathias Alsted Lund Flinck

Det er nærmest ulideligt at se film på en mobilskærm, og det kræver til tider kirurgisk præcision at ramme rigtigt på links, når du besøger en hjemmeside fra din smartphone.

De trængsler løser det nye Kickstarter-koncept Superscreen - en 10,1 tommer stor touch-skærm, som fungerer som en tablet, når du har koblet den til din smartphone. 

Superscreen spejler nemlig alt, hvad der foregår på din telefon, så du kan bruge enheden som en tablet, mens din telefon ligger foran dig på bordet.

10 tommer med masser af funktioner

Konceptet gør brug af en app, og når først den er installeret, kan du nemt koble de to enheder trådløst. Derefter får du i stedet for en lille mobilskærm glæde af en 10,1 tommer skærm med en opløsning på 2560 x 1600 pixels.

Derudover byder Superscreen på USB C-indgang, minijack-port, Bluetooth-tilslutning, og så indeholder den en fingeraftryksscanner, som kan synkroniseres med din telefon, hvis denne har en lignende scanner.

Superscreen er et projekt på crowdfunding-siden Kickstarter, hvor interesserede kan give økonomiske bidrag og være blandt de første, der får fingre i produktet. 

Firmaet bag er allerede for længst nået sit mål for indsamlingen - faktisk har de indsamlet næsten 2,5 mio. dollars mere end målet på $50.000. De forventer at sende de første produkter på markedet til december. 

Prisen står til 299 dollars, hvilket svarer til godt 2.200 kroner.  

Måske er du interesseret i ...