iPad-keyboard

Skriv bedre med din tablet

Med et trådløst Bluetooth-tastatur kan du blive hurtigere og bedre til at skrive e-mails, beskeder og dokumenter på din iPad eller tablet.

26. oktober 2016 af DAU

En af de mange glæder ved at eje en tablet er, at den er let at transportere og nem at bruge. Men der er situationer, hvor det virtuelle tastatur, hvor du taster direkte på skærmen, ikke er den bedste løsning.

Det kan fx være, hvis du ofte bruger tabletten til at skrive e-mails, beskeder og dokumenter. Så er et fysisk tastatur en kæmpe fordel, og det forvandler nærmest din tablet eller iPad til en smart lille bærbar pc.

Mange valgmuligheder

Der findes et stort udvalg af trådløse Bluetooth-tastaturer i forskellige størrelser, beregnet til iPad og tablet.

Nogle tastaturer er kompakte med små taster, nogle kan klappes sammen, så de er nemme at transportere, andre har taster i samme størrelse, som dit pc-tastatur.

Der er derfor rigtig gode muligheder for at finde præcis det tastatur, der passer til dine krav og dine fingre.

Du kan også bruge det trådløse tastatur med andet udstyr, som har Bluetooth, fx computere, mobiltelefoner, medieafspillere og spilkonsoller. Det er nemt at tilslutte et Bluetooth-tastatur.

Sådan gør du med en Android-tablet:

Trin 1. Tænd Bluetooth-tastaturet.

Trin 2. Tænd din tablet og gå til Indstillinger. Under Netværksforbindelser trykker du på Bluetooth for at aktivere funktionen og se en liste med de enheder, der kan parres med.

Trin 3. Tryk på tastaturets navn, når det dukker op på tablettens liste over tilgængelige enheder. Du bliver formentlig bedt om at indtaste en specifik kode på tastaturet. Afslut ved at trykke på Retur.

Trin 4. Bluetooth-tastaturet er nu blevet parret med din tablet.

Når du er færdig med at bruge tastaturet, kan du med fordel slå Bluetooth fra for at spare på tablettens strømforbrug.

> Læs tablet test her, så du kan finde den bedste tablet

Måske er du interesseret i ...