Få computeren i topform efter virusangreb og malwareangreb

Kaspersky er blandt de mest effektive programmer til at finde og fjerne virus, viser en ny undersøgelse fra AV-TEST.

© Shutterstock

Disse programmer redder din computer efter et virusangreb

Selv med sikkerhedsprogrammer på computeren kan du ende med at få computeren inficeret, men hvilke programmer skal du bruge, når uheldet er ude, og din pc er inficeret? Få svaret her.

Din computer kører trægt, mystiske reklamer dukker op overalt, og du får et væld af fejlmeddelelser. De klassiske tegn på en virus- eller malwareinfektion på computeren kan ramme os alle - selv dem med antivirusprogram installeret på computeren.

Men hvordan får du egentligt computeren tilbage i topform, når skaden er sket? 

Svaret er en kombination af en sikkerhedspakke og et specialprogram, der kan fjerne netop din trussel. Med adskillige programmer på markedet kan det være en jungle at finde det mest effektive.

Det uvildige antivirus-testcenter i Tyskland AV-TEST har haft ni sikkerhedspakker og otte specialprogrammer under lup, og giver deres svar på, hvilke programmer du skal bruge for at slippe af med truslerne.

> Læs alt om sikkerhedsprogrammer her

Kaspersky klarer sig bedst

I AV-TEST undersøgelsen blev Kaspersky Internet Security den helt store vinder, når det gælder sikkerhedspakkerne. Programmet var det eneste, der var i stand til at finde og fjerne samtlige 19 malware-filer, som indgik i testen. 

På andenpladsen kom Bitdefender, der var i stand til at få bugt med 17 af de 19 ondsindede programmer. 

Du kan finde den gratis udgave af Bitdefenders sikkerhedsprogram via dette link.

Når det gælder sikkerhedsværktøjer, løb Kaspersky endnu engang med sejren. Programmet Kaspersky Virus Removal Tool, der kan hentes gratis her, var også i stand til at finde og fjerne 19 typer malware. 

Læs også: Få en sikker computer med disse 10 programmer

Redaktionen anbefaler: Få en komplet sikkerhedspakke nu

Komputer for alle har samlet 10 stærke programmer i en komplet sikkerhedspakke. Programmerne er nøje udvalgt og gennemtestet af vores eksperter, og du finder altid den nyeste version til download i bladets Fordelszone.

Til hvert program får du desuden en grundig trin for trin-guide, som hjælper dig med at sikre din pc bedst muligt.

> Lige nu får du et nummer af Komputer for alle samt fuld adgang til Fordelszonen for kun 29 kroner. Læs mere her.

Måske er du interesseret i ...