Antivirus, Antimalware, Antiransomware, softwareopdatering

Komputer for alles sikkerhedspakke giver en god, grundig beskyttelse.

Den bedste pc-sikkerhed til 2019

Få antivirus, anti-malware, anti-ransomware og meget mere i sikkerhedspakken fra Komputer for alle. Den bedste alsidige beskyttelse til den almindelige pc-bruger.

24. december 2018 af Steffen Nielsen

Komputer for alles nye sikkerhedspakke er nu klar til bladets læsere. 

Pakken består af seks stærke programmer, der til sammen beskytter mod alle de gængse trusler, der svæver over privatcomputere i 2019. Det er virus, malware, ransomware, adware, phishing, keyloggere og meget mere.

Programmerne er nøje udvalgt af redaktionen og opdateres løbende.

Her præsenterer vi kort de seks programmer i vores sikkerhedspakke:

1. Beskyt dig mod virus

Panda Antivirus er et stærkt, antivirusprogram, som både giver løbende beskyttelse samt giver dig mulighed for at scanne harddisken grundigt efter virus.

2. Opdater dine programmer

Kaspersky Software Updater dulmer din dårlige samvittighed ved at opdatere dine programmer automatisk, så de er mindre sårbare over for angreb mod din pc.

3. Bekæmp malware

Malwarebytes er et program, der bekæmper skadelige programmer af enhver art. Scan din computer og fjern alt, der sløver og skade din pc-hverdag. 

4. Slip for ransomware

Acronis Ransomware Protection bekæmper et af de mest modbydelige trusler lige nu, nemlig kidnapning af filer og afkrævelse af løsesum for at frigive dem igen.

5. Brug gode kodeord

Lastpass sørger for, at du kun skal huske ét kodeord. Programmet genererer ubrydelige kodeord for dig, når du opretter dig hos tjenester på nettet.

6. Smid adware på porten

Malwarebytes AdwCleaner bekæmper reklameprogrammer på din computer, så din browser ikke bliver langsom, og du ikke ryger i fælder på nettet.

Sådan får du sikkerhedspakken:

Du finder vores sikkerhedspakke i Fordelszonen, hvor du som abonnent kan logge dig ind og hente de seks programmer og de tilhørende trin for trin-guider, vi har lavet til de enkelte programmer.

Du kan tegne abonnement på Komputer for alle og få adgang til Fordelszonens mange programmer, til at læse magasinet digitalt i vores magasin-app, Wype, samt en lang række abonnementsfordele fra kun 29 kroner. 

Lige nu kan du vælge mellem mange spændende velkomstgaver fx et tastatur til din mobil eller tablet, en smart bluetooth højtaler eller en ergonomisk mus. Se de mange spændende tilbud her.

> Læs mere om programmerne på vores sikkerhedsside i Fordelszonen

Her er Komputer for alles nye sikkerhedspakke anno 2019.

Måske er du interesseret i ...