Quiz: Har du styr på sikkerheden på mobilen?
Quiz

Kan du klare vores quiz? Prøv den herunder og se, om du har styr på sikkerheden. 

© Shutterstock

Quiz: Har du styr på sikkerheden på mobilen?

Hvor mange sekunder tager det at hacke en telefon – og hvorfor er det en dårlig idé at bruge åbne WiFi-netværk? Prøv vores quiz om mobilsikkerhed og se, om du har styr på sikkerheden.

Engang var en mobiltelefon et relativt enkelt apparat, som du kunne bruge til at sende sms-beskeder og ringe til kontakterne i telefonbogen.

I dag er en mobiltelefon et avanceret og komplekst bindeled mellem os selv og resten af verden, og den rummer et væld af funktioner. 

Mobilen er for mange det digitale fotoalbum, hvor billeder og videoer deles på kryds og tværs - ofte ved hjælp af sociale medier og beskedtjenester som Facebook, Messenger og Snapchat.

For andre giver mobilen adgang til det offentlige i form af NemID, mens nogle bruger mobilen til at handle aktier, shoppe online og holde styr på aftaler. Ja, kun fantasien sætter grænser for, hvad vi kan bruge mobiltelefonen til. 

> Læs også: Sådan gør du din Android-telefon sikker

Test din viden om mobilsikkerhed

Men først kan du teste din viden om mobilsikkerhed i vores quiz herunder.

Hvis du får flere fejl i quizzen, bør du helt sikkert læse vores artikel og få tips til at få en sikker mobiltelefon.

God fornøjelse!

Din mobil er et slaraffenland for hackere

Mobilen er derfor ikke længere bare en telefon, det er og så et slaraffenland for hackere og it-kriminelle. For hvis de fár adgang til din mobil, så får de også potentielt adgang til myriader af værdifulde oplysninger om dig, dine data og dine betalingsoplysninger.

> Læs også: Har du styr på sikkerheden på din mobil?

Derfor er det vigtigt, at du beskytter din telefon bedst muligt. 

Måske er du interesseret i ...