Hacker

Hackere knækker din kode på 30 sekunder

Med små programmer, der gratis kan downloades fra internettet, bryder hackerne ind på din pc på 30 sekunder.

11. februar 2010

Det er ikke længere så svært at være hacker som man ofte ser på film. I fiktionens verden må hackeren langsommeligt gætte sig frem til adgangskoder eller lede efter godt gemte bagdøre til computere på nettet. I virkelighedens verden downloader skumle typer med en hacker i maven blot små programmer på nettet, som hjælper dem med at bryde ind på din pc eller tage kontrollen med de tjenester du bruger på nettet.

I Komputer for alle 3/2010, som er på gaden nu, afslører vi alt om hackernes arbejdsmetoder. Du kan læse, hvordan de kriminelle tvinger sig ind på fremmede pc'er, tager kontrollen med computerne og stjæler det der er værd at stjæle. Du kan også læse, hvordan hackerne så let som ingenting får adgang til dit trådløse netværk, sender trojanske heste til din mail-indbakke og overtager kontrollen med din pc, ligesom du kan læse hvordan de skumle typer napper dine kreditkortoplysninger.

Du får naturligvis opskrifter på, hvordan du kan undgå besøg af hackere - ligesom du kan læse alt om hvad du skal gøre, hvis de først er kommet indenfor på din pc. Køb det nye nummer af Komputer for alle idag.

Foto: iStockphoto, copyright Khoj Badami & Syagci.

Måske er du interesseret i ...