sikkerhedrobot

Gør din computer helt sikker og undgå virus og malware

Beskyt din computer mod virus og malware med et velfungerende sikkerhedssystem. Her får du masser af hjælp til at sikre din pc med både anti-virus, anti-malware og masser af råd, der kan hjælpe dig i kampen mod hackere og it-kriminelle.

25. december 2015

Få etableret et ordentligt forsvar mod internettets mange trusler og bliv klogere på, hvordan du undgår at få computeren inficeret af virus, malware og andet skidt. 

Her finder du de bedste råd og programmer fra Komputer for alles sikkerhedseksperter. De omfatter alt fra, hvordan du beskytter dit digitale privatliv til, hvordan du får styr på adgang til din computer. 

Oveni det store udbud af artikler om sikkerheden på din computer, får du også mulighed for at lære om sikkerheden på din smartphone og tablet, hvor vi selvfølgelig dækker både iOS og Android.

Bliv helt sikker på nettet

Undgå at begå de samme fejl som de fire sikkerhedseksperter, vi har talt med. Vi viser vej til den komplette sikkerhed på nettet.

Læs mere her

Beskyt din pc mod hackere

Din computer kan på ingen tid inficeres af ondsindede programmer, hvis du besøger de forkerte hjemmesider. En firewall er et effektivt værn mod virus og malware.

Læs mere her

Sig nej til dårlige programmer

Når du installerer et godt program, der skal du ofte fjerne en mase flueben for at undgå, at du får dårlige programmer med i købet. Med Unchecky fjernes fluebenene automatisk, så du ikke går galt i byen.

Læs mere her

Fjern virus fra din låste pc

En del virusser er i stand til at låse din pc, slukke internetforbindelsen og deaktivere dine sikkerhedsprogrammer. Sådan får du bugt med dem.

Læs mere her

Beskyt dit privatliv

Privatlivet ligger for manges vedkommende til frit skue i den digitale verden, men med enkelte midler og programmer som CleanClache, Kleopatra og LockItTight får du hurtigt skærmet af for nysgerrige sjæle.

Læs mere her

Gør telefonen sikker med antivirus

Virus og malware bliver i stigende grad rammer i stigende grad Android-telefoner, og det er derfor en strålende ide med et antivirus-program. Avast har udviklet et, der er gratis og holder farlige filer væk fra telefonen.

Læs mere her

Få sikkerheden i top på din pc

Vi har testet seks af de mest populære sikkerhedspakker med antivirus, firewall, spamfilter, anti-spyware og værn mod risikable hjemmesider og tyveri af personlige data.

Læs mere her

Måske er du interesseret i ...