Se videoer alle steder
Se videoer alle steder

Med Converter4Video kan du få dine videoer til at virke på alle dine enheder.

© Shutterstock

Sådan får du videoer til at afspille overalt

Det kan være noget så irriterende, hvis du ikke kan afspille en video, fordi videoens format ikke passer til din enhed. Der er heldigvis en løsning.

Videoformater findes der mange af, men du kan desværre ikke være sikker på, at din enhed kan afspille alle formater.

Nogle gange kan du måske godt afspille videoen, men med en bizar beskæring, mens du andre gange slet ikke kan få lov at se noget.

Løsningen er at konvertere videoformatet til det format, der passer til din enhed. Det er dog lettere sagt end gjort, for det er svært at finde rundt i de mange formater og koder og finde ud af at konvertere til lige præcis det format, du skal bruge.

I Fordelszonen har vi en fremragende løsning til dig i form af programmet Converter4Video, som nemt konverterer dine videoer til det videoformat, du skal bruge.

LÆS OGSÅ: Flyt let billeder og videoer mellem pc og iPhone

Konverter videoer med Converter4Video

Der findes flere forskellige filkonverteringsprogrammer, du kan bruge til at konvertere videoer med, men det er ikke altid til at gennemskue, hvilket format, du skal vælge.

Bruger du Converter4Video, skal du slet ikke tænke over formatet eller videokoden. Du skal blot vælge, hvad du vil afspille din video på.

Klik eksempelvis på DVD eller iPhone, og programmet konverterer automatisk til det format, der passer til DVD-afspilleren eller din smartphone

LÆS OGSÅ: Sådan kobler du din pc til dit tv

Spar 150 kroner med Komputer for alle

Converter4Video koster normalt cirka 150 kroner, men er du abonnent på Komputer for alle, ligger programmet allerede klart til dig i Fordelszonen. Du skal blot logge ind med dit abonnementsnummer. 

Her får du også en vejledning til, hvordan du sætter programmet op og kommer i gang med at konvertere videoer.

> Klik her for at hente programmet og vejledningen i Fordelszonen


Er du ikke abonnent på Komputer for alle, kan du nemt blive det. 

Klik her for at læse mere om, hvordan får adgang til Fordelszonen og Komputer for alles mange magasiner.

Måske er du interesseret i ...