4_redfiler_komdk_042015

Genfind mistede filer

Brug programmet Puran File Recovery til at redde de filer, som Windows Stifinder ikke længere kan finde.

Alle kan risikere at miste filer på deres computer – også dig. Det kan fx ske ved, at du sletter en mappe og først for sent opdager, at den indeholdt billederne fra sommerferien eller dokumentet fra banken. Normalt vil man først forsøge at finde de slettede filer i Papirkurven, men hvis der er gået lang tid siden sletningen, er der risiko for, at du også har tømt Papirkurven.

Alt håb er dog ikke ude af den grund. For selv om de slettede filer ikke længere er synlige i Stifinder, kan de stadig befinde sig i god stand på harddisken. Det er nemlig ikke selve filerne, der er slettet, men blot henvisningerne til dem. Eller sagt på en anden måde: Filerne er usynlige. Dit mål er nu at gøre dem synlige igen.

For at redde filerne har du brug for to ting. Det første er et program til at genskabe filerne. Det forærer vi dig med Puran File Recovery. Det andet er evnen til at holde tungen lige i munden – for i det øjeblik du opdager, at filerne er væk, er det vigtigt, at du løfter hænderne fra mus og tastatur og ikke foretager dig mere ved pc’en. Enhver handling kan nemlig principielt resultere i, at du overskriver filerne på harddisken. Og er det først sket, er der intet, der kan redde filerne.

Puran File Recovery kan gendanne filer fra en lang række andre medier end din harddisk. Det gælder fx cd’er, USB-nøgler og endda din telefon. I resten af denne artikel viser vi dig, hvordan du bruger programmet til at finde de usynlige filer på harddisken og siden gendanne dem.

> Hent programmet her

Måske er du interesseret i ...