Få styr på din privatøkonomi med Excel regneark.

Har du styr på privatøkonomien? Skabeloner til Excel regneark kan hjælpe dig med at holde budgettet.

© Shutterstock

Få styr på dit budget med stærke skabeloner til Microsoft Excel

Excels regneark er en glimrende hjælp til at holde styr på dit husholdningsbudget, og med de mange skabeloner, som ligger på nettet, kan du hurtigt komme igang.

Der er nærmest ikke den ting, som du ikke kan bruge Microsoft Excel regneark til. 

I Excels regneark kan du eksempelvis oprette kalendere, ugeplaner og budgetter. Særligt budgetter er glimrende at give sig i kast med i Microsoft Excel, men du behøver ikke selv bygge budgettet fra bunden.

I Excel og online på internettet kan du finde massevis af gode skabeloner, som blot kræver en smule redigering, før du har et flot, overskueligt og personligt budget eller månedsregnskab. 

Her finder du gode skabeloner til Excel regneark

Ét af de steder du kan gå på opdagelse er på Microsofts egen hjemmeside. Her kan du vælge mellem over 50 forskellige skabeloner til Microsoft Excel, som hjælper med at få styr på dit husholdningsbudget eller en oversigt over udgifterne til en kommende ferie.

På Microsofts side finder du desuden hundredevis af skabeloner, som kan hjælpe med mange andre opgaver end blot din privatøkonomi. Her er der hjælp til adressekartoteker, kalendere, madplaner og meget ande, du kan holde styr på i et Excel regneark.

Her på Komputer for alle har vi ligeledes lavet et par overskuelige budget-ark, som du kan tage udgangspunkt i. 

Abonnenter på bladet har mulighed for at hente disse skabeloner gratis i Fordelszonen.

Få styr på budgettet via mobilen

I det aktuelle nummer af Komputer for alle (nummer 1/2019) giver vi dig en grundig guide til, hvordan du styrer dit budget via en smart app til din mobiltelefon.

Med appen Spiir kan du holde styr på dine posteringer og sætte grænser for dit forbrug, så det ikke løber løbsk. 

Du kan prøve magasinet Komputer for alle fra kun 29 kroner, og læse artiklen med det samme i vores magasin-app Wype. Du får også adgang til Fordelszonen med over 300 sikre og gennemtestede programmer. 

Se de gode tilbud her.

Måske er du interesseret i ...