Excel for Windows 10

Nu kan du gratis prøve Office til Windows 10

De tre mest populære programmer fra Microsofts Office-pakke kommer nu i en version, der er optimeret til Windows 10. De kan hentes gratis – hvis du tør.

I forbindelse med præsentationen af Windows 10 for et par uger siden, viste Microsoft også det nye Office for Windows 10. Den nye version af Office er udviklet til at fungere optimalt på telefoner og tablets med touchscreen, men fungerer også fint til almindelig pc.

Nu kan du downloade programmerne Word, Excel og PowerPoint i prøve-versioner, men altså kun hvis du allerede har installeret Windows 10 i udviklingsversionen. Det anbefales kun, at meget erfarne brugere prøver kræfter med Windows 10 på nuværende tidspunkt. I løbet af de kommende uger vil du også kunne hente programmerne til din Windows 10-telefon.

Word, Excel og PowerPoint er de tre mest populære programmer i Office-pakken og også de første, der er frigivet i prøveversioner. De første reaktioner på programmerne lyder lovende, selvom der er tale om en begrænset version, der stadig er under udvikling.

Hvis du har installeret Windows 10 på din computer, tablet eller telefon, kan du allerede nu downloade de tre programmer i Windows 10 Store.

Microsoft arbejder også på en version af Office, der er optimeret til almindelig pc. Den version kommer der flere oplysninger om i løbet af de næste måneder, men vi ved allerede, at den kommer til at hedde Office 2016.

Læs meget mere om Windows 10 her

Måske er du interesseret i ...