Spotify på mobil

Bliv klogere på, hvilke artister og genrer, du har lyttet til med Spotify i 2017.

© Shutterstock

Spotify viser dit musikalske 2017

Spotify har lavet en årsopsamling af dit musikforbrug. Her kan du se, hvor mange minutters musik du har hørt, og hvilke kunstnere du har hørt mest i hele 2017 på Spotify.

Musiktjenesten Spotify har åbnet den årlige ”Wrapped”-side. Den giver dig muligheden for at se, hvordan dine musikvaner har været på tjenesten det sidste år.

På Spotify’s ”Wrapped”-side kan du blandt andet se, hvor mange minutter du har lyttet til musik på tjenesten i 2017. Som noget nyt har Spotify lavet en quiz, hvor du kan se, hvor godt du kender din egen musiksmag. Her skal du gætte din egen mest hørte kunstner og sang i 2017.

Spotify startede traditionen i 2015, hvor de for første gang gav deres brugere muligheden for at se nærmere på deres musikforbrug for året. Den nye version findes på 2017wrapped.com, hvor du kan se, hvilke kunstnere og genrer du har lyttet mest til i 2017.

Læs også: 5 fantastiske ting du ikke vidste om cd'en

Spotify foreslår afspilningslister

Når du har gættet på dine egne musikvaner, kan du lytte til de 100 sange, som du har streamet mest på Spotify i 2017. Spotify har nemlig lavet den liste klar til dig.

Desuden har musiktjenesten lavet din personlige ”Dem der slap væk”-afspilningsliste af de numre, som Spotify mener, at du godt vil kunne lide, men som du ikke har hørt i 2017.

Du kan se din egen årsopsamling på Spotify her. Hvis du vil se, om du har lyttet til det samme som flertallet, kan du se Spotify’s opgørelse over mest streamede sange og kunstnere på tjenesten her.

Hvis du vil lytte til din favoritmusik med stil, kan du gøre det med denne lækre bluetoothhøjtaler, som du kan få sammen med 2 numre af Komputer for alle for kun 59,50 kroner

Bluetooth højtaler

Få 2 numre af Komputer for alle sammen med en lækker Sonitum Bluetooth-højtaler for kun 59,50 kr - du sparer 407 kr!

Måske er du interesseret i ...