4_musiksamling_komdk_182014

Få helt styr på musiksamlingen

Nu kan du få et komplet overblik over al den musik, du har liggende på din computer – og med Ashampoo Music Studio 4 kan du også hente dine gamle cd’er ind på din pc og lynhurtigt organisere dem.

10. december 2014

Computeren er et rigtig smart sted at opbevare din musik. På den måde har du altid adgang til alle sange, og du kan lynhurtigt finde frem til yndlingsnummeret. Men efterhånden som du får fyldt mere og mere musik i din pc, bliver det også sværere at holde styr på den. Hundredvis af mapper og ulogiske filnavne kan hurtigt gøre det til en kamp, hvis du vil finde et bestemt nummer eller album – men med Ashampoo Music Studio 4 bliver det meget nemmere. Dette program kan nemlig lynhurtigt organisere din musik med overskuelige filnavne og mapper. Og hvis du har lyst til at mixe lidt af din egen musik, optage noget guitarspil eller redigere i nogle numre, kan programmet også det. Det smarte ved programmet er, at din musik ikke ligger inde i selve programmet. Musikken bliver i dine mapper på pc’en, men programmet gør det lynhurtigt at organisere alle numrene.

Masser af muligheder: I Music Studio 4 kan du også brænde dine egne cd’er, og du kan endda også lave dit eget cd-omslag inde i programmet bagefter. Ashampoo Music Studio 4 er det fjerde program i serien og er en stor opgradering fra treeren, som vi tidligere har omtalt her i bladet. Hele brugerfladen har fået et nyt design og er minimalistisk og nemt at finde rundt i. Selv om du aldrig har prøvet at bruge et musikprogram før, er det nemt at komme i gang.

Du kan prøve programmet i 10 dage. Efter prøvetiden skal du blot registrere dig hos Ashampoo, og så er programmet dit kvit og frit. Hvis du har mod på endnu mere, kan du bagerst i artiklen finde et supergodt læsertilbud på Ashampoo Music Studio 5, som har endnu flere funktioner at byde på.

Måske er du interesseret i ...