KOM_DK_171070-NR13_S_braend_cd_Web

Brænd perfekt musik-cd

Med Ashampoo Burning Studio kan du meget nemt samle din yndlingsmusik og brænde den på cd'er, som du kan afspille i almindelige cd-afspillere.

3. september 2014

Stereoanlægget er for mange blevet erstattet af computeren, der kan rumme en kæmpe musiksamling og streame al slags musik via nettet. Højttalerne i de fleste pc'er giver dog sjældent mindeværdige musikoplevelser.

Hvis du vil blæse lyden op, hvor den fortjener at være, kan du rippe din cd-samling og brænde alle favoritnumrene på cd'er, som nemt kan afspilles på en almindelig cd-afspiller. Med Ashampoo Burning Studio er det ingen sag. Programmet kan rippe musikken fra cd'er og gemme dem på din pc i forskellige lydformater. Herefter kan du udvælge bestemte filer, og brænde det på en cd-rom. Du får også mange andre funktioner, så du blandt andet kan brænde billeder, film, backup og andre filer på cd, dvd og Blu-ray-skiver.

I artiklen indgår Burning Studio 2014, som du får gratis sammen med Komputer for alle 13/2014. Du kan downloade en gratis prøveudgave af Burning Studio 14, der har flere funktioner, på Ashampoos hjemmeside.

Ashampoo Burning Studio 14 kan downloades her: https://www.ashampoo.com/en/eur/pin/4010/burning-software/Ashampoo-Burni...

Måske er du interesseret i ...