© depositphotos.com

Her er videoportalen, der gør dig selvkørende med Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central er ét af de mest benyttede økonomisystemer i de skandinaviske lande. Som oftest koster det dog en del konsulenttimer at lære systemet at kende, hvorfor det kan blive en dyr fornøjelse for virksomhederne. Det kan imidlertid undgås med en supersmart - og gratis - videoportal!

9. marts 2023 af Annoncør

Hvem vil ikke gerne spare, hvor de kan? Du kan spare mange penge i din virksomhed ved at benytte en gratis videoportal med læringsmateriale om Business Central. Det kan spare dig for ikke bare konsulenttimer, men også teksttungt læringsmateriale, der er kompliceret at sætte sig ind i.

Der er altså mange gode grunde til at lære den smarte videoportal at kende. Du kan læse med her og blive introduceret til portalen og de mange fordele ved at benytte den til at lære om Business Central.

Gør læringen nemmere med videomateriale

Fordi Business Central kan være avanceret at sætte sig ind i, tilbyder Microsoft en del skriftligt læringsmateriale. Ikke desto mindre kan det være en teksttung oplevelse, hvorfor video kan være at foretrække. En videoportal med læringsmateriale om Business Central er altså kærkommen.

Der findes en ganske særlig portal, der nærmest fungerer som en slags YouTube eller Netflix for Business Central. Her finder du et hav af videoer, der sætter dig ind i ERP-systemet, så du kan blive ganske selvkørende i løsningen - og dermed spare konsulenttimerne væk.

Denne smarte videoportal hedder Use Dynamics, og du kan bruge den helt gratis. Du skal heller ikke bruge et login, så det kunne faktisk ikke blive nemmere at benytte portalen. Samtidig får du en visuel indføring i Business Central, hvilket kan være en hel del nemmere at sluge end lange skriftlige forklaringer.

Derfor bør du gøre-det-selv med Business Central

Det kan være en stor fordel for dig og din virksomhed at blive selvkørende med Business Central. For det første sparer du naturligvis penge på de konsulenttimer, du ellers ville have købt for at lære systemet at kende. For det andet behøver du ikke bruge kræfter på at afkode avanceret tekstmateriale.

For det tredje er det en langsigtet, fremfor en kortsigtet løsning. Når du kan gøre-det-selv, er du nemlig uafhængig af konsulenter og udviklere. Du kan selv håndtere systemet og tilrette det efter behov, så det passer lige præcis din virksomhed.

På den måde er tiden, du bruger på at studere videomateriale om Business Central, altså godt givet ud. Det er den ikke mindst, fordi du kan gøre det ganske gratis med Use Dynamics. Du kan altså med fordel, og ganske omkostningsfrit, tjekke videoportalen ud.

Du kan benytte den som et alternativ til konsulenten og det skriftlige læringsmateriale fra Microsoft. Men du kan også vælge at bruge portalen som et supplement, der så ganske gradvist vil gøre dig mere og mere selvkørende med Business Central. Under alle omstændigheder vil det være en fordel og en besparelse i forhold til at betale timetakst for at få hjælp med det hele.

Måske er du interesseret i ...