Få masser af gratis programmer til din computer
Gratis programmer i massevis til dig og din computer

Gratis programmer er der massevis af på nettet. Her får du nogle af de bedste!

© Shutterstock

Gratis programmer

Find gratis programmer på nettet. Vi har udvalgt nogle gode gratis programmer til dig, så du ikke behøver at være nervøs for virus og andet snavs.

Internettet bugner med gratis programmer, der kan klare alle opgaver. Der er gratis antivirus, gratis fotoprogrammer til Windows 10, gratis Office-pakker, og ja, stort set alle andre typer programmer, som du kan forestille dig.

Udvalget er nærmest uoverskueligt, så vi har forsøgt at gøre det lidt nemmere for dig ved at samle nogle af bedste, gratis programmer inden for hver sin kategori, så du ikke behøver surfe internettet tyndt. 

Gratis programmer til USB-nøglen

Transportable programmer til USB-nøglen giver dig nem adgang til tekstbehandling, musikredigering og en masse andre værktøjer, når du er på farten. Læs mere her

Gratis sikkerhedspakke

Her får du det bedste gratis antivirus på markedet. Bitdefender Antivirus Free kan scanne din computer efter virus på kommando, men leverer samtidig løbende beskyttelse, når du downloader fra nettet.

Komputer for alle har samlet de bedste programmer, som giver dig en komplet beskyttelse af din computer. 

> Hent sikkerhedspakken her.

Hent alle programmer - HELT SIKKERT!

Få adgang til flere end 300 programmer, som alle er frie for virus og irriterende ekstraprogrammer. Du kan desuden få grundige vejledninger til næsten samtlige programmer samt de 300 bedste artikler fra magasinet til download i PDF-format. 

Bestil Komputer for alle og få adgang til masser af fordele for kun 29 kroner - vi betaler portoen!

Læs mere her

Gratis firewall til din pc

Med en firewall er du beskyttet både mod angreb fra hackere og mod ondsindede programmer, der har sneget sig ind på din computer. Zone-Alarm er en stærk og gratis firewall, som kan netop det!

Læs mere om Zone-Alarm her

Hent Zone-Alarm sikkert i Fordelszonen her

Fri internettelefoni

Med Skype kan du ringe gratis til andre Skype-brugere i hele verden og billigt til andre telefoner. Derudover kan det bruges til chat, filoverførsel, videokonferencer m.m.

Læs mere om Skype her

Hent Skype sikkert i Fordelszonen her

Gratis fotoprogram til Windows 10

IrfanView er et billedbehandlingsprogram, der giver mulighed for at fjerne røde øjne, korrigere farver, kontrast og skarphed og meget andet. Det gratis fotoprogram er på dansk - du skal blot installere en gratis sprogpakke, som du finder et link til herunder.

Hent IrfanView sikkert i Fordelszonen her

Hent dansk sprogpakke sikkert i Fordelszonen her

En komplet, gratis Office-pakke

Libre Office er en komplet kontorpakke med tekstbehandling, regneark og præsentationsprogram. Du får mange af de samme værktøjer, som du skal betale for i eksempelvis Microsofts Office-pakke. Du kan finde Libre Office i Fordelszonen, hvor vi også har lagt en vejledning til programmet.

Hent Libre Office og en vejledning her

En ordentlig lydoptager

Audacity er en lydoptager til Windows, der kan optage i mange spor, redigere og mikse lyden og gemme den i mange forskellige formater.

Læs mere om Audacity

Hent Audacity sikkert i Fordelszonen her

Stort maleprogram

GIMP er et avanceret billedbehandlingsprogram, der bag sin usædvanlige brugerflade gemmer et mylder af muligheder, filtre og effekter.

Læs mere om programmet her.

Hent GIMP og en grundig vejledning sikkert her

Brænd dine cd'er helt enkelt

Brænd både cd'er og dvd'er med data, lyd og video med det stærke gratis program Ashampoo Burning Studio. Du kan som abonnent eller læser af bladet hente programmet og en tilhørende vejledning til programmet i Fordelszonen.

Hent Ashampoo Burning Studio her

Gendan de slettede filer

Vil du undgå miste billeder af dine kæledyr eller vigtige dokumenter? Komputer for alle har udvalgt Recuva, som er et rigtigt godt og gratis program til filredning af dokumenter og billeder.

Hent Recuva

Måske er du interesseret i ...