Gratis virus program fra Microsoft
© Shutterstock

Gratis antivirus fra Microsoft

Hent et gratis virusprogram til Windows 7 og Windows Vista her. Den gratis antivirus er på dansk, nemt at bruge og sløver ikke computeren unødvendigt. Læs mere om gratis antivirus og programmet Microsoft Security Essentials her.

Gratis antivirus

Microsofts gratis antivirus, "Microsoft Security Essentials", er et virus program, der er udviklet af Microsoft til Windows 7 og Windows Vista.

MSE, der er Microsofts gratis antivirus og antimalware-program, er et gratis virus program, som beskytter mod trusler, herunder virus, spyware, rootkits og trojanske heste, men er derudover også en så lille hindring som muligt i det daglige arbejde.

Læs mere om sikkerhed og gratisprogrammer

Microsofts virus program vil blandt andet scanne pc’en, når computeren i øvrigt er inaktiv, og opdateres derudover automatisk, så du ikke skal bruge tid på det. Samtidigt indeholder MSE en række nye og forbedrede teknologier til at give yderligere forsvar mod rootkits og andre aggressive trusler.

For at hente den danske udgave af den gratis antivirus: Hent Microsoft Security Essentials her

Hvis du har Windows 8 eller Windows 10, er du allerede beskyttet af virus programmet Windows Defender. Microsofts antivirus, Windows Defender, er indbygget i de nyere versioner af Windows, og du behøver derfor ikke at downloade en Microsoft antivirus.

> Du kan også læse om andre gratis antivirus her

Måske er du interesseret i ...