KOM_DK_171723-NR08_C_E-bog_Web

Skriv og udgiv din egen e-bog

Har du en drøm om at få nedfældet dine erindringer eller andre vigtige fortællinger? Så se med her, hvor vi viser hvordan du skriver og udgiver din egen e-bog – helt GRATIS. Du får endda et komplet program, der kan gemme i det rigtige e-bogsformat.

11. maj 2016

Hvis du har børn eller børnebørn, har du formentlig ofte hørt opfordringen ”du burde skrive dine erindringer ned!”. Her på Komputer for alle er vi enige, og derfor viser vi dig nu, hvordan du skriver og udgiver din egen e-bog. Med artiklen her kan du se, hvordan du får fingrene i det komplette og gratis program, som er perfekt til at skrive bogen i. Med programmet kan du gemme dit færdige værk i formatet epub, som anvendes af e-bogslæsere og tablets.

Den færdige fil kan du naturligvis blot sende til interesserede, når du er færdig med skriveprocessen – men du kan også vælge at udgive den, så alle i kongeriget kan læse dit værk. Det koster ingenting – og hvis din bog er velskrevet kan du endda tjene en skilling på at sælge den. Læs hvordan du gør i vores store artikel.

> Du kan hente programmet i Fordelszonen

Måske er du interesseret i ...