KOM_DK_170636-NR13_C_Kaempeplakat_Web

Print dine egne?kæmpeplakater

Du behøver ikke en stor og dyr printer for at skrive billeder ud i rigtig stor størrelse. Med programmet Posteriza kan du dele dit billede op i små bidder og skrive dem ud på din printer.

3. september 2013

A3-printere er dyre, og det er måske heller ikke så ofte, du har behov for at printe i stort format. Men hvad gør du så, når du en sjælden gang har brug for at skrive ud i A3-format eller endda endnu større?

Svaret finder du i programmet Posteriza, der gør det nemt at dele et billede op i mindre bidder, så du kan skrive det ud i lige præcis den størrelse, som du vil have. Når du har kørt billedet gennem Posteriza og delt det op i mindre bidder, kan du selv vælge, om du vil printe billedet ud med det samme eller gemme enkeltbillederne, så du kan sende dem til en fototjeneste som fx Pixum eller hos Føtex, hvor det er billigere at få dem fremkaldt, i forhold til hvad det koster at printe ud selv. Når du sender til en fototjeneste, kan du også vælge at skrive billedbidderne ud i større format end A4, så du slipper for at skulle sætte så mange små ark sammen.

Vi viser dig, hvordan du henter et billede ind i Posteriza og deler det op i mindre bidder. Vi ser også på, hvordan du bærer dig ad med at lægge tekst ind over dit billede.

Måske er du interesseret i ...