Nu kan du redigere dine billeder i Onedrive
Rediger billeder i Onedrive

Med Onedrives nye redigeringsmuligheder, kan du hurtigt få dine billeder på ret køl. 

© Microsoft

Nu kan du redigere dine billeder i Onedrive

Har du dine billeder i Onedrive – eller overvejer du det – er der godt nyt. Nu kan du nemt redigere dine billeder i Microsofts lagertjeneste.

Er horisontlinjen lidt skæv, er billedet blevet en smule underbelyst eller er beskæringen ikke helt i vinkel?

Så behøver du ikke længere åbne op for et stort og tungt program som Photoshop på din computer. Microsoft har opdateret lagertjenesten OneDrive, så du nu kan redigere dine billeder direkte i din browser.

Her får du nem adgang til de mest gængse redigeringsværktøjer, såsom beskæring og justering af lysstyrke, farver og kontrast.

Det er ganske praktisk, især hvis du allerede har din billedsamling liggende i OneDrive. Så behøver du nemlig ikke længere først at downloade dine billeder ned på din computer, før du kan redigere dem.

LÆS OGSÅ: Nye funktioner til den populær lagringstjeneste OneDrive

Sådan bruger du værktøjet 

For at redigere dine billeder i OneDrive, skal du starte med at gå til OneDrives hjemmeside på linket her

LÆS OGSÅ: Hvorfor virker OneDrive ikke længere? Spørg os Forum

Her skal du så åbne det billede, du gerne vil redigere, og klikke på Rediger i værktøjslinjen. Nu åbner redigeringsværktøjet, så du kan redigere dit billede. I toppen kan du vælge mellem Beskær og Justering

Når du er færdig med at redigere dit billede, skal du klikke på Gem. Her kan du både vælge at gemme dine ændringer i det originale billede, eller du kan klikke på Gem som kopi. Så laver OneDrive en kopi af det redigerede billede. 

Herunder kan du se en kort demonstration af OneDrives nye redigeringsværktøj. 

Rediger billeder direkte i Onedrive
Juster

Det er nemt at justere billeder i Onedrives nye redigeringsværktøj. Og du kan selv vælge, om du vil overskrive det originale billede eller gemme som kopi, når du er færdig. 

Måske er du interesseret i ...