ordbillede_komdk_142013

Et billede lavet af tusind ord

Alle har et lommekamera, og de fleste har vel også et portrætfoto, de godt kan lide. Men hvorfor præsentere billedet kedeligt og firkantet, hvis det da ikke lige skal bruges i et nyt pas? Her lærer du hvordan du kan give dine fotos en rigtig sjov effekt.

Tag et foto, hent en stump tekst, og kombinér de to ting i et sjovt billede, der består af ord og bogstaver i stedet for små farvede prikker. Med programmet Textaizer, som vi har lagt på cd’en, kan du producere sjove billeder, der ser godt ud på væggen, i klubbladet eller som forside på en festsang.

Bedst bliver resultatet, hvis du kombinerer et portrætfoto med nogle velvalgte ord, der relaterer til motivet – men alt er muligt, så har du et billede, du gerne vil vise på en ny måde, er det bare om at komme i gang. Textaizer er nemt at bruge, og du lærer hurtigt at justere dit billede, så det kommer til at se godt ud. Det hele er overstået med nogle få klik og tastetryk, men vi viser dig også, hvordan du bruger de vigtigste justeringsmuligheder. Endelig runder vi af med en kort intro til andre sjove effekter i programmet.

Måske er du interesseret i ...