image_komdk_102012
© Unsplash

Stor test af image-programmer

Hvis du vil være helt sikker på at få rub og stub med, når du sikkerhedskopierer din computer, skal du have fat på et image-program. Vi har testet seks af slagsen, og et gratis program er med helt i front.

28. oktober 2012

Et almindeligt backup-program kan være godt nok, hvis du bare skal have taget en sikkerhedskopi af feriebillederne eller dine Excel-regneark. Du kan jævnligt tage kopier af de mapper på computeren, hvor du gemmer dine vigtige dokumenter. Men hvad nu, hvis dit behov er lidt mere omfattende end som så? Hvad nu, hvis du gerne vil sikre dig, at alle de mange indstillinger, som du har foretaget på computeren, også er de samme efter et totalt nedbrud? Og hvad nu, hvis du gerne vil have en kopi af Windows, som det ser ud, lige efter at du har installeret det sammen med alle de programmer, som du bruger mest? Svaret er i begge tilfælde et image-program, som tager en kopi af alt, der er på din harddisk – rub og stub.

Du er således sikker på at få alle dine dokumenter, dine indstillinger, dine installerede programmer og Windows selv med, når du skal genoprette din computers indhold efter fx et ødelæggende nedbrud af styresystemet. Du kan hente gratis-programmet her

Måske er du interesseret i ...