gratis/AVG.png

AVG Anti-Virus forbliver gratis

På trods af et misvisende popop-vindue fra AVG, er firmaets antivirus-program også gratis for private kunder efter januar 2007.

Mange af vores læsere har for nyligt set et popop-vindue fra antivirusfirmaet AVG, der siger, at gratisudgaven af programmet udløber i januar. Det betyder dog bare, at den ældre version 7.1 udgår og bliver erstattet af en splinterny version 7.5, der også er gratis. Du kan hente AVG Anti-Virus 7.5 via linket på denne side - programmet er også at finde på K-CD 01, der kommer sammen med bladet den 14. december. Husk at du skal afinstallere eventuelle ældre versioner af AVG Anti-Virus eller andre antivirusprogrammer, før du installerer den nye udgave.

Grunden til popup-vinduet fra AVG er dels, at firmaets kendte antivirus-program udkommer i en lidt større betalingsudgave i januar, dels at AVG Anti-Virus kun er gratis for helt private kunder. Mange foreninger og andre ikke-private foretagender benytter i øjeblikket gratisudgaven af AVG's antivirusprodukt - og det er den situation, AVG vil gøre opmærksom på med popop-vinduet. Men hvis du er almindelig, privat bruger er AVG Anti-Virus altså stadigvæk gratis. Også efter nytår.

> Du kan også læse mere om gratis antivirus her

Måske er du interesseret i ...