© depositphotos.com

Tilret dit ERP-system med apps og slip for at betale for en udvikler

Overvejer du at betale en udvikler for at programmere en unik tilpasning af dit ERP-system? Så tøv en kende! Det er nemlig meget muligt, at der findes apps, som du kan benytte til formålet - en hel del billigere.

9. marts 2023 af Annoncør

Der kan være brug for en del smarte tilretninger for at få dit ERP-system til at passe perfekt til netop din virksomhed. I denne forbindelse kan det være nærliggende at overveje at få en udvikler til at programmere en løsning.

Det kan ikke desto mindre hurtigt blive dyrt, og derudover opnår du heller ikke evnen til selv at tilpasse dit ERP-system. Derfor er det en rigtig god idé først at afsøge mulighederne for at bruge smarte apps til formålet.

Find tusindvis af apps til Business Central

Blandt de mest populære ERP-systemer i Skandinavien finder du Microsoft Dynamics 365 Business Central. Systemet kan være en smule avanceret at sætte sig ind i og tilrette, hvorfor du kan finde tusindvis af apps til Business Central, der kan hjælpe dig med netop dette. På den måde kan du spare pengene på en udvikler, og du kan også blive selvkørende med dit ERP-system.

Abakion er den største leverandør af apps til Business Central, og firmaet tilbyder et hav af apps, som nemt og hurtigt kan installeres. De mange apps er testet og godkendt af Microsoft, så du er sikker på, at de passer perfekt til din Business Central-løsning.

Nem vedligeholdelse med Cloud

Med apps til Business Central kan du tilpasse og tilrette din ERP-løsning, så den passer endnu bedre til dine specifikke behov. Samtidig går du ikke glip af de mange fordele ved Cloud-løsningen, som er fremtiden for økonomi- og kundesystemer.

I 2023 er Microsoft såvel som mange andre udbydere af forretningsløsninger, nemlig rykket i skyen. Det forenkler vedligeholdelse af systemerne, så de bliver billigere at bruge - og det er jo selvfølgelig en fordel. Derfor er de mange apps til Business Central således også fremstillet, så de er kompatible med Cloud-løsningen.

På den måde går du ikke glip af Microsofts hyppige opdateringer af systemerne, så de bliver endnu bedre. Du kan altså bruge de smarte apps og samtidig få glæde af de nye funktioner, som Business Central måtte blive beriget med.

Gør-det-selv og spar penge på en udvikler

Økonomi er et vigtigt aspekt i enhver virksomhed, og som regel vil man gerne spare, hvor man kan. Derfor giver det også rigtig god mening at tjekke det store udvalg af apps til IT-systemer ud. Med smarte apps til Business Central kan du eksempelvis spare pengene på en udvikler, der kan tilrette ERP-systemet. I stedet kan du gøre-det-selv og blive selvkørende på området.

Det er ikke bare en besparelse nu og her, men også på den lange bane, fordi det gør dig uafhængig. På den måde behøver du ikke at betale for en udviklers programmør-arbejde hverken nu, om et halvt år eller et år. Der er altså mange gode grunde til at gå på udkig efter de mange apps, der også lader dig drage fordel af Cloud-løsningen.

Måske er du interesseret i ...