SkiTracks

Hold styr på dit skiløb

Appen Ski Tracks gør det nemt at holde styr på, hvor hurtigt du kommer fra toppen af den sorte piste og til bunden. Du kan også holde styr på, hvor mange kilometer du tilbagelægger, og hvor stejle pisterne er.

18. februar 2016

Kan du måle dig med alpine legender som Ingemar Stenmark, Lindsey Vonn og Hermann Maier, når det gælder om at komme hurtigst fra top til bund på den sorte piste? Professionelle styrtløbere når snildt en topfart på den gode side af 100 km/t, og nu kan du selv se, hvor hurtigt du kommer ned fra de sneklædte tinder.

Appen Ski Tracks indsamler adskillige informationer om dit skiløb, så du kan se, hvad din topfart på dagen har været. Der er også mulighed for at se, hvor langt du kommer omkring, fra du klikker støvlerne i bindingerne, og indtil du tager dem af igen sidst på eftermiddagen. Du får med andre ord det fulde overblik over dit skiløb.

Ski Tracks koster 8 kroner, og appen findes til både Android og iOS - den virker sågar til Apple Watch. Når den er installeret på din smartphone, skal du bare have den med i lommen, og så bruger programmet GPS til at indsamle informationer. Der er derfor heller intet dataforbrug, så du slipper for at komme hjem til en større telefonregning.

Du kan hente Ski Tracks til iOS her Du kan hente Ski Tracks til Android her

Måske er du interesseret i ...