yr.no er en norsk vejr app - bedste vejr app

Der er stor forskel på de forskellige vejrtjenester til din mobil og pc. Vi har fundet de tre bedste vejr-apps, og en af vores favoritter er norske vejr-app yr.no.

Her er de 3 bedste vejrtjenester

Det er praktisk at tjekke vejrudsigten, før du begiver dig ud i naturen, men hvor finder du egentlig den bedste vejrtjeneste? Det får du svar på her.

Danmarks Meteorologiske Institut har i generationer været den tjeneste, der leverede vejrudsigter til danskerne. 

Men med internettets udbredelse er der kommet mange andre gode alternativer. 

Her har vi udvalgt de tre bedste tjenester, som både kan tilgås via browseren på din pc eller mobil og tilbyder en app til din smartphone.

De tre tjenester er:

  1. DMI's vejr-app og hjemmeside
  2. Yr.no
  3. Met Office

> Læs også: Her er de 10 bedste apps til din mobil

1. DMI's vejr-app og hjemmeside

DMI's vejr-app og hjemmeside er blevet redesignet for nylig. Det tidligere design var ikke specielt brugervenligt, og vejr-app'en fungerede slet ikke på mobilen. Desværre er den nye hjemmeside ikke en forbedring.

Store bannerannoncer i siderne og toppen af hjemmesiden gør det svært at overskue vejrdataene, og navigationen på hjemmesiden er alt andet end brugervenlig.

DMI's vejr-app er en smule bedre, men også app'en er handicappet af indbyggede annoncer.

Når vi alligevel har medtaget DMI blandt de tre bedste vejrtjenester, skyldes det alene de vejrdata instituttet leverer. Især på varslingssiden kan der være en fordel i at data om Danmark leveres af en dansk tjeneste.

Men vi anbefaler, at du supplerer DMI's vejr-app og hjemmeside med en af de andre tjenester herunder.

> Du finder DMI's hjemmeside via dette link

> Du finder DMI's vejr-app via dette link

DMI vejr app

DMI's vejr-app og hjemmeside har fået nyt design, men det er mildt sagt ikke en forbedring af vejrtjenesten.

2. Yr.no

Den norske vejrtjeneste yr.no, der er et samarbejde mellem den norske public service-station NRK og Norges meteorologiske institut, har fået megen opmærksomhed de senere år. 

Og det er ganske velfortjent. 

Hjemmesiden yr.no er overskuelig og meget nem at navigere rundt på, og så er tjenestens forudsigelser yderst pålidelige. 

Vores oplevelse er, at yr.no ofte rammer mest præcist med lokale prognoser, og samtidig har yr.no en glimrende app, der er spækket med funktioner. 

Du kan fx modtage en notifikation på telefonen hver morgen med dagens udsigt for hvor du er, og så kan du se vejret interaktivt for hele dagen ved simpelthen at trække fingeren hen over skærmen. 

Yr.no fungerer aldeles glimrende, og både hjemmeside og app er heldigvis fri for irriterende og useriøse annoncer.

> Du finder Yr.no's hjemmeside via dette link 

> Du finder Yr.no-appen via dette link

yr.no er en norsk vejrtjeneste og vejr-app. Den kan også give en langtidsvejrudsigt for de kommende uger.

Hjemmesiden Yr.no er overskuelig og veldisponeret, og du finder let lokale vejrudsigter.  Yr.no-appen er også ganske fremragende og kan give dig langtidsvejrudsigter for de kommende uger. Hjemmesiden er naturligvis på norsk.

3. Met Office

Tjenesten Met Office er det britiske meteorologiske institut, og ligesom med de to andre vejrtjenester er pålideligheden også her helt i top. 

Såvel hjemmeside som app glimrer med et brugervenligt design uden for mange forstyrrelser. 

Da tjenesten er engelsk kan du kun fremsøge større danske byer, så vi anbefaler at du bruger app og hjemmeside lokalt, hvor Met Office automatisk finder din placering og viser dig prognoserne.

> Du finder Met Offices hjemmeside via dette link 

> Du finder Met Office-appen via dette link

Met office weather app

Appen fra det britiske Met Office har en glimrende opsætning, hvor det er nemt at bladre til de kommende dages vejrudsigt, men sproget er dog engelsk.

Måske er du interesseret i ...