Mand studerer frimærkesamling med en lup

Selv om frimærkesamling har ry for at være en støvet hobby, kan du sagtens tage mere moderne værktøj i brug.

© shutterstock

Få samling på dine frimærker - både på mobil og PC

Er du filatelist? Eller har du bare gemt en masse frimærker fra postkort fra fjerne lande? Så kan du glæde dig til at læse om alle vores gode forslag til programmer og apps, der kan hjælpe dig.

25. april 2019

Selv om frimærker snart har eksisteret i et par århundreder – og frimærkesamlinger næsten lige så længe – er der masser af nye muligheder at hente i den nyeste ­teknologi.

Fx kan du med Android-app’en Stamp Mate Mobile ­finde dine frimærker i Stamp Mate’s store database. Kan du ikke finde det rigtige frimærke, kan du selv scanne det og tilføje de oplysninger, du har.

Det koster 135 kroner at låse op for samtlige ­funktioner i Stamp Mate Mobile, men leder du ­efter en mobil-app til at få styr på frimærkerne, er det den bedste.

Frimærker og Filateli - på pc og mobil

Med programmet World Stamp Collector kan du få din frimærkesamling ind på computeren. Få mange flere tips og tricks i Komputer for alle.

Få mere ud af din hobby med Komputer for alle

I magasinet Komputer for alle nummer 7/2019 kan du læse tredje afsnit af vores serie "Din hobby," hvor vi viser dig, hvordan du får endnu mere ud af din hobby med din pc og mobiltelefon.

I dette nummer har vi samlet en række gode apps og hjemmesider, som gør det endnu sjovere at samle på frimærker.

Du kan blandt andet finde gode forslag til hjemmesider, hvor du kan sælge dine frimærker, et mikroskop, der kan sluttes direkte til din mobiltelefon og ikke mindst det gratis program World Stamp Collector, der gøre det nemt for dig at samle hele din frimærkesamling på PC’en.

> Læs artiklen i Fordelszonen. Her finder du også programmet World Stamp Collector til download (kun for abonnenter)

Måske er du interesseret i ...