E-boks app'en har fået nye funktioner

E-boks har fået nye funktioner og muligheder. 

© E-boks

4,4 millioner danskere får ny app: Se de nye funktioner i e-boks her

E-boks-appen har fået en ordentlig overhaling. Nu kan du fx få overblik over vaccinationer og holde øje med dit el- og vandforbrug direkte i appen.

25. november 2019 af Niklas Ernst

Det er her, du får beskeder fra banken, lægen, arbejdspladsen, elselskabet, kommunenen og alle mulige andre myndigheder og instanser, der gerne vil i kontakt med dig. 

Der er tale om app'en e-boks, der siden 2011 har været tilgængelig til iPhone og Android, og som i Danmark bruges af 4,4 millioner mennesker.  

Og nu får app'en endnu flere muligheder, så det ikke længere blot er muligt at modtage information, som fx lønsedler eller forsikringspapirer. 

E-boks bliver med den nye app – med e-Boks' egne ord – "en platform, hvor vi tilbyder en række andre services – for eksempel muligheden for, at du kan donere beløb til et velgørende formål eller følge med i dit energiforbrug." 

Sådan er den nye e-Boks

Den nye app rummer nu en række nye muligheder under fanen Plus, når du åbner app'en.

Her er det ekempelvis muligt at gemme dine kvitteringer digitalt fra udvalgte butikker. Det kan du se et eksempel på her. 

e-boks får ny app

I den nye e-boks-app kan du blandt andet se dine digitale kvitteringer fra udvalgte butikker. 

© Komputer for alle

Derudover er det også muligt at uploade vigtige filer og billeder til den nye app. 

Det kan eksempelvis være en kopi af dit kørekort, pas eller lignende, så du altid har en digital kopi af det ved hånden. 

En anden funktion er kodehuskeren, hvor du kan indtaste dine pinkoder og adgangskoder til digitale tjenester, så du ikke glemmer dem.

Sådan får du den nye e-Boks-app 

Du kan se alle de nye funktioner i listen i bunden af denne artikel. 

For at komme i gang med den nye app og få adgang til de nye funktioner, skal du hente den nye app e-Boks.dk Plus eller opdatere din eksisterende e-Boks-app til enten Android eller iOS.

Her er de nye funktioner i e-Boks-appen

  • Storebox – nu er det slut med at lede efter kvitteringer. Få dine kvitteringer digitalt i e-Boks.
  • Livsguiden – sikrer, at du får ajourført de dokumenter, der skal opdateres, når dit liv ændrer sig.
  • Kodehusker – hold styr på dine adgangskoder. Her kan du f.eks. gemme pinkoder og brugeroplysninger et sikkert sted.
  • Vaccinationer - få et overblik over de anbefalede børnevaccinationer samt mulighed for at få en notifikation, når tiden nærmer sig.
  • Energiforbrug - her kan du følge med i dit forbrug af vand, varme og el.
  • e-Donation – støt en god sag. Her kan du give et bidrag til Kræftens Bekæmpelse, Hjerteforeningen, Røde Kors, Red Barnet, Læger uden Grænser, Danmarks Naturfredningsforening, Børnehjælpsdagen eller Gigtforeningen.
  • Fremtidsfuldmagt – er for dig, der ønsker sikkerhed for fremtiden. Den sikrer, at du kan få hjælp til økonomiske og personlige forhold, hvis uheldet skulle være ude, og du ikke selv er i stand til at varetage dette.
  • Feedback - vær med til at bestemme, hvilke services der skal indgå i e-Boks.
  • Tips & tricks – kom godt i gang med den nye e-Boks app. Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål og kan se videoer, der hjælper dig i gang.

Kilde: E-boks 

Måske er du interesseret i ...