avast 2014

Gratis antivirus klar med opdatering

Vanen tro kommer der i slutningen af året nye antivirus opdateringer, og den gratis udgave fra Avast er ingen undtagelse.

Nyt design og forbedret firewall er de mest markante forbedringer af i opdateringen af Avasts gratis-udgave. Antivirus-softwaren har derudover et advarselssystem mod phishing-forsøg, hvor andre brugeres advarsler mod trusler bliver viderebragt til dig.

Avast Free Antivirus har i længere tid været et antivirus-program, vi har anbefalet, og det vil vi fortsat gøre efter opdateringen. Programmet har blandt andet klaret sig ganske glimrende i de seneste tests fra AV-test, og uden at betale en krone, får du både antivirus scanner og en indbygget sikkerhedsforanstaltning i din browser, hvor du bliver advaret mod potentielt farlige sider og undgår at blive sporet af fx Google med ”Do not track”-funktionen.

Programmet har blandt andet klarede sig ganske glimrende i de seneste testresultater fra AV-test, så der

I din første uge med Avast Free Antivirus 2014 får du mulighed for at prøve kræfter med programmets betalingsversion, der udover funktionerne fra gratis-udgaven sikrer dig, når du handler på nettet eller bruger din netbank.

Efter prøveperioden er slut, ryger du uden videre over på gratis-udgaven, men hvis den ikke dækker dine sikkerhedsbehov, kan du vælge at opgradere til en af betalingspakkerne, der koster alt fra 349 til 549 kroner om året. Vil du prøve kræfter med Avast, så klik her: https://www.avast.com/da-dk/index

> Du kan også læse mere om gratis antivirus her

Måske er du interesseret i ...