Få den bedste antivirus.


© Shutterstock

Den bedste sikkerhedspakke til Windows 10

Du skal vælge én af fem sikkerhedspakker, hvis du vil beskytte din computer bedst muligt, viser en ny undersøgelse fra det uvildige test-center AV-Test.

Overvejer du at investere i en ny sikkerhedspakke? Så bør du læse med her. Det uvildige tyske test-center for antivirus AV-Test er nemlig klar med den seneste opgørelse over, hvor effektive 20 af de mest populære sikkerhedspakker er.

Blandt de 20 testdeltagere er der særligt 5, der effektivt bekæmper de mest gængse trusler. Kaspersky, McAfee, VIPRE Security, AhnLab og Bitdefender scorer således alle topkarakterer, hvad angår beskyttelse og ressourceforbrug. Med disse pakker får du med andre ord den bedste beskyttelse, uden din computer bliver unødigt sløv.

De fleste pakker leverer god beskyttelse

De bedste programmer var i stand til at finde mellem 98,9 til 100 procent af alle de 1,3 millioner ondsindede programmer, som AV-Test tester sikkerhedspakkerne med. For Kaspersky, McAfee og VIPRE Security var endda i stand til at fange truslerne uden at levere falske positiver - en tilforladelig fil, som sikkerhedspakken vurderer som skadelig.

Læs også: Gratis antivirus til din pc og telefon

Mens en håndfuld pakker udmærker sig i testen, så bemærker AV-Test, at testdeltagerne generelt holder et højt bundniveau. Testens svageste sikkerhedspakke er Microworlds eScan Internet Security Suite, der stadig fanger 96,7 af alle de trusler, som AV-Test har testet med.

> Lige nu kan du få 1 nummer af Komputer for alle samt adgang til over 300 programmer og meget andet digitalt indhold for kun 29 kr!

Måske er du interesseret i ...