fjernsupport med Teamviewer

Det har aldrig været nemmere at yde fjernsupport end med programmet TeamViewer.

© TeamViewer

3 tips til TeamViewer

Du kan både yde og modtage fjernsupport fra venner og bekendte med det glimrende program TeamViewer. Her får du tre gode tips til at få mere ud af support-programmet.

11. december 2017 af Mathias Alsted Lund Flinck

Jeg har løst computerproblemer for hele familien gennem TeamViewer. Et program, som gør det usandsynligt nemt at yde fjernsupport uanset hvor i verden, it-problemerne opstår. 

Ingen bøvl med at guide en pc-novice over telefonen, for programmet lader dig tage kontrol over en anden computer. 

Hvis du ikke allerede har hentet programmet, kan du gøre det her i Fordelszonen, hvor du også får en vejledning til at komme igang.

For erfarne brugere er det ingen hemmelighed, at det er bekvemt at klare supporten hjemme fra kontoret, men selv for dem med flere timers fjernsupport under bæltet kan der være uudforskede dele af programmet.

Derfor får du her vores tre bedste tips til at få mere ud af TeamViewer:

Tip 1: Optag din support

Det er en pinsel at hjælpe et familiemedlem med det samme problem igen og igen. 

Du kan heldigvis optage dine sessioner, så staklen med den problemfyldte pc nemt kan eftergøre, hvad du har hjulpet med. 

Aktiver funktionen ved at klikke på Ekstra > Indstillinger > Fjernstyring og sæt flueben ved Start automatisk optagelse af fjernstyringssessioner.

> Lige nu kan du få 1 nummer af Komputer for alle samt adgang til over 300 programmer, 400 videokurser og meget andet digitalt indhold for kun 29 kr!

Tip 2: Log selv på din bedstemors pc

Normalvis skal du have et id og en adgangskode af den person, som du forsøger at hjælpe, men du kan også oprette en konto, så du kan logge på enheden blot ved hjælp af adgangskoden. 

Det klarer du ved at klikke på Forbindelse, vælge Opsætning af adgang uden opsyn og følge guiden. 

Tip 3: Overfør nemt filer

Du kan hurtigt overføre filer mellem din pc og den, du forsøger at hjælpe. 

Når support-sessionen er igang klikker du på Filer og ekstra i toppen af menuen, og her kan du så overføre filer mellem computerne.

Hent TeamViewer og få en guide til programmet i Fordelszonen her.

I Komputer for alle nummer 1/2018 kan du læse meget mere om, hvorfor TeamViewer er et genialt program. 

Hvis du tegner abonnement nu, kan du hente programmet med det samme samt læse de seneste 10 numre af bladet på din mobil eller tablet med app'en Wype.

Læs om andre smarte programmer lige her

Måske er du interesseret i ...