Bluetooth keyboard

Manual til Bluetooth-tastatur

Sammen med dit nye abonnement på Komputer for alle har du modtaget et smart Bluetooth-tastatur. Her finder du en dansk manual til det trådløse tastatur.

27. januar 2014

Med dit nye Bluetooth-tastatur kan du gøre det nemmere at skrive tekst på fx en tavle-pc, en smartphone eller en ganske almindelig pc. I den danske brugervejledning, som du finder her, viser vi, hvordan du kobler tastaturet sammen med en iPhone/iPad, en telefon eller tablet med Android eller en pc med Windows 7 og 8. Bruger du Windows XP eller Vista, skal du blot følge vejledningen til Windows 7, der er identisk med de ældre udgaver af Windows.

Sådan læser du manualen

Bladreformat: Du kan læse den danske manual ved at klikke på vinduet herunder. Det åbner en smart bladreudgave af manualen, som er flot og nem at navigere i. Læser du brugervejledningen på en tavle-pc, tilpasses siderne automatisk til dette format.

PDF: Du kan også hente en PDF af manualen og læse direkte i din browser - eller skrive ud på din printer. Så skal du blot klikke på "Hent manualen her"-knappen lige herunder.

Måske er du interesseret i ...