Køb med rabat i MoreShop - Komputer for alles store fordelsbutik

I MoreShop kan du købe masser af grej til lavpris, når du abonnerer på Komputer for alle.

Få store læserrabatter på udstyr i MoreShop

Som abonnent på Komputer for alle er der masser af penge at spare, når du handler i MoreShop. Vores fordelsbutik byder nemlig både på masser af elektronik, som fx bluetooth-højtalere, wifi-stikkontakter og powerbanks, og gode tilbud på udstyr til hjemmet, som fx krus, vaser og eksklusive knivsæt.

3. oktober 2017 af Rasmus Udsholt

Som abonnent på Komputer for alle har du en direkte adgang til store rabatter på masser af nye og spændende produkter. 

I vores fordelsbutik, MoreShop, har vi nemlig samlet et overflødighedshorn af alle de produkter, som nye læsere får tilbudt som en del af deres velkomstpakke – for dem skal du som trofast abonnent på bladet selvfølgelig også have mulighed for at få fingrene i uden bøvl.

I vores MoreShop kan du fx købe ure, tastaturer, vejrstationer, bluetooth-headsets, powerbanks og meget, meget mere med stor læserrabat. 

Alle kan handle på Moreshop, men så snart du logger ind med dit abonnementsnummer, får du adgang til at bestille alle varerne til særligt lave priser - ofte helt ned til halv pris!

Vil du have store rabatter på alt fra sportstøj til headset, kan du se abonnementstilbud på Komputer for alle her.

Rabat på værktøj og knivsæt

Vi samarbejder med flere andre magasiner om MoreShop, og det giver dig derfor også direkte adgang til at købe fx laserafstandsmålere, infrarøde termometre, japanske knivsæt, håndklæder, løbeure, træningstøj og meget andet til stærkt nedsatte abonnentpriser.

Der kommer hele tiden nye produkter til, så vær sikker på at slå vejen forbi med jævne mellemrum. Gå selv på opdagelse blandt alle produkterne lige her - og husk at logge ind med dit abonnementsnummer for at være sikker på at få din fordelsrabat:

Spar op til 50 % på masser af varer

I MoreShop kan du fx købe:

  • Elektronisk p-skive
  • Bluetooth-tastatur
  • Wifi-stikkontakt
  • Spion-ur med indbygget kamera
  • Knivsæt fra Henrik Boserup
  • Arne Jacobsen Salatbestik
  • Stegepande fra Fiskars
  • ...og meget, meget mere.

Måske er du interesseret i ...