nyheder/tdc_play_2.jpg

TDC lancerer gratis musiktjeneste

Teleselskabet TDC har lanceret en ny musiktjeneste, der giver selskabets bredbånds- og mobilkunder gratis adgang til at downloade musik til computeren og mobiltelefonen.

2. april 2008

Med TDCs nye tjeneste PLAY kan teleselskabets bredbånds- og mobilkunder hente gratis musik af danske og internationale kunstnere som f.eks. Red Hot Chili Peppers, REM, Anne Linnet og Bruce Springsteen. Også kunder hos kabeltv-udbyderen YouSee, der ejes af TDC, har adgang til den nye tjeneste, som ifølge TDC omfatter mere end en million titler.

"Det er ikke længere nok bare at tilbyde kunderne en smart telefon eller en hurtig bredbåndsforbindelse. Vi investerer et ganske pænt beløb for at kunne stille musikken til rådighed for vores kunder, men vi regner med at hente pengene hjem igen i kraft af flere og mere tilfredse kunder," siger Jens Alder, koncernchef i TDC, om baggrunden for at oprette den nye tjeneste.

Med PLAY kan TDC-kunderne hente musik via internettet til deres computer i formatet WMA (192 kbit/s), mens musik til mobiltelefonen er i formatet AAC/AAC+ (48 kbit/s). Musikken er kopisikret og kun gratis at bruge, så længe man er kunde hos teleselskabet.

PLAY bygger på en aftale mellem TDC og en række danske og internationale pladeselskaber, som f.eks. EMI, SONY BMG og Warner Music Group, som TDC har betalt for at stille musikken til rådighed. TDC har også indgået aftale med KODA, som repræsenterer komponisterne på det danske marked.

Måske er du interesseret i ...