Computer
Computer© unsplash.com

Priserne på webhoteller stiger og stiger – sådan finder du et nyt webhotel

14. juni 2023 af Annoncør

Inflationen raser i Danmark og resten af verden, og udviklingen med stigende priser rammer også IT-sektoren. Det gælder ikke mindst inden for webhoteller, hvor priserne for en række forskellige webhoteller i de seneste år er steget ganske markant. Webhotellerne begrunder prisstigningerne med højere elpriser, men kan det virkelig retfærdiggøre en prisstigning på 50-100& overfor slutkunderne?

Når prisstigningerne er så høje, har det selvfølgelig en stor betydning for alle virksomheder, der benytter sig af webhoteller. Så hvordan kan man finde et nyt webhotel, og hvad skal man holde øje med, når man sammenligner de forskellige løsninger? Det ser vi nærmere på i denne artikel.

Hvorfor stiger priserne på webhoteller?

Webhoteller er på samme måde som resten af samfundet blevet ramt af inflationen. Det skyldes både stigende priser på hardware, software og strøm. Det øger webhotellernes omkostninger, og dette betyder desværre også, at mange af dem har set sig nødsaget til at hæve priserne for deres kunder.

På tværs af hele markedet har vi set prisstigninger, så det er svært som kunde ikke at blive ramt af det. Det betyder dog ikke, at du ikke kan finde en billigere løsning, hvis du står og leder efter et nyt webhotel. Der er nemlig mange forskellige webhoteller på markedet i Danmark, og derfor vil du ofte kunne finde en billigere løsning til din virksomhed ved at sammenligne deres priser.

Sådan kan du sammenligne priser på webhoteller

Hvis du er træt af prisstigningerne på webhoteller, kan det være en god anledning til at tjekke priserne hos andre webhoteller. Det er faktisk ganske nemt og hurtigt at sammenligne priser på webhoteller, da du kan få et hurtigt overblik på en online sammenligningstjeneste. Du kan f.eks. besøge https://www.billig-webhosting.dk/bedste-webhotel.php, hvor alle webhotellers priser sammenlignes på samme side.

På en online sammenligningstjeneste bliver webhotellerne først og fremmest sammenlignet på baggrund af deres priser. Der tages dog også højde for kundernes anmeldelser på Trustpilot, sammen med en vurdering af deres kundeservice, hastighed, funktioner og andre services, som tilbydes.

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger webhotel?

At vælge det billigste webhotel vil ikke altid være den bedste løsning for din virksomhed. Det rette webhotel skal nemlig også kunne levere de funktioner og løsninger, som passer til din virksomheds behov. Så hvad skal man holde øje med, når man leder efter sit næste webhotel?

Der er flere elementer, der er afgørende for dit valg af webhotel. Det gælder bl.a. webhotellets sikkerhed i forhold til firewalls og beskyttelse mod malware. Det skal selvfølgelig også leve op til dine behov for trafik og lagerplads. Derudover bør du også tjekke, om webhotellet understøtter dit CMS, hvis du benytter sådan et.

Måske er du interesseret i ...