Kontordame
Kontordame© depositphotos.com

Få smart køberrådgivning på telefonen

I 2022 er der ikke nogen grund til at transportere dig til og fra din boligadvokats kontor. Du kan nemlig få smart køberrådgivning på telefonen, så du kan få styr på din købsaftale hjemme fra stuen.

13. november 2022

De fleste danskere har en travl hverdag, hvor man skal holde tungen lige i munden for at nå fra A til B til Y og Z. Hvis du samtidig har gang i den helt store boligjagt, kan det være guld værd at spare turene frem og tilbage til advokatkontoret.

Det giver mere energi til at få gjort dét, der er vigtigt – nemlig at få styr på alt fra rådgivningsskrivelse til tinglysning af skøde.

Spar tid med digitale advokater

Fremtiden er nu. I dag vælger mange advokater at varetage en stor del af arbejdet online. Det betyder, at du kan få køberrådgivning hvor som helst og når som helst, uden at skulle møde fysisk op hos advokaten. Det gør processen en hel del nemmere, hurtigere og mere komfortabel.

Blandt de digitale advokater finder du NEMADVOKAT, som tilbyder effektiv køberrådgivning på telefonen. Her kan du følge din sag på den digitale platform, NEMBLIK. Platformen giver dig adgang til alle dokumenter, der hører til din bolighandel, og du kan også se, hvor langt din boligadvokat er i processen.

Hvor man før i tiden – eller hos andre advokatfirmaer – ville have drøftet disse ting på et fysisk møde, kan du i dag ordne dem hjemmefra, i frokostpausen på arbejdet eller på caféen. Det giver en høj grad af fleksibilitet og frigiver dyrebar tid til boligsøgningen og hverdagens gøremål. 

Der er mennesker bag skærmen

NEMADVOKAT tilbyder 100% digital køberrådgivning. Det betyder imidlertid ikke, at rådgivningen er upersonlig eller automatisk. Det er levende mennesker, der sidder bag skærmen og ønsker at give dig en god oplevelse. Du skal ikke føle dig alene.

Tværtimod er én af fordelene ved at vælge digital rådgivning, at det ofte er nemmere og hurtigere at få kontakt. Din boligadvokat er nemlig blot et par klik væk. Og hvis du foretrækker telefon fremfor chat, er det selvfølgelig også muligt.

Fordele ved at få køberrådgivning på telefonen:

  • Du kan få overblik over din sag døgnet rundt.

  • Du kan tilgå vigtige dokumenter, hvor som helst og når som helst.

  • Du skal hverken bruge tid eller penge på at transportere dig til møder med din boligadvokat.

  • Det giver fleksibilitet og frihed, så du kan bruge tiden på det, der betyder noget.

  • Det er nemt at få kontakt, fordi din rådgiver kun er et par klik væk. 

Vælg en god, digital boligadvokat

Køberrådgivning betaler sig tit og ofte. Boligkøb er som regel én af største investeringer, vi danskere foretager i vores liv, og derfor kan rådgivning være nødvendigt. På den måde får du afklaret alle de juridiske begreber, og du får hjælp til at komme i mål med en god handel.

Du får den bedste oplevelse med en dygtig og kompetent advokat. Det er en god idé at læse op på kundeanmeldelser og undersøge, hvor meget erfaring de forskellige firmaer har. Vælger du en digital løsning, skal du desuden sikre dig, at platformen er brugervenlig og intuitiv. Når disse ting er i orden, har du det bedste grundlag for at komme sikkert gennem bolighandlen. 

Måske er du interesseret i ...