hund med sporingsenhed fra Yepzon

Firmaet Yepzon har udgivet en sporingsenhed, som lader dig spore eksempelvis familiemedlemmer til kæledyr. Her er den monteret på hundens halsbånd, så du kan spore den på din mobiltelefon.

Spor mormor eller kæledyr med smart GPS-brik fra Yepzon

Sæt en lille sporingsenhed fra Yepzon på din mormor, din hund eller computer, så kan du se, hvor den er på din smartphone eller pc.

19. september 2017 af Christian Slot

Uanset om du ønsker at spore din gamle mormor, der af og til forlader hjemmet uden grund - eller kæledyret, der kan finde på at løbe hjemmefra, så kan enheden One af firmaet Yepzon hjælpe dig. 

Sporingsenheden bruger GPS-teknologi og wi-fi til at give en præcis placering på enheden. 

> Læs seneste nyt om teknologi her

Sporingsenheden er dyr i drift

Når enheden aktiveres kan du via apps til både Android og iOS få enhedens præcise placering vist på et kort, eller du kan se placeringen på One i Windows.

Sporingsenheden Yepzon One til iPhone og Android
Overblik i app

Når du har aktiveret Yepzon One, kan du i appen se, hvor den befinder sig.

Enheden er ifølge Yepzon optimal at bruge til at overvåge familiemedlemmer, kæledyr eller til at spore vigtigt og dyrebart udstyr.

Yepzon One koster 699 kroner, der giver dig 5 mb data om måneden. Ønsker du ubegrænset månedlig data, skal du punge ud med 10 euro (75 kroner) om måneden.

Hvad er Smart Home?

Smart Home - eller smart hjem - er en fællesbetegnelse for intelligente enheder, som tilføjer din bolig fornyet funktionalitet. Ofte kan Smart Home-enheder styres via en app på din smartphone, men det er ikke et krav. Produkterne giver mulighed for at udstyre et eksisterende hjem med moderne og energieffektive muligheder indenfor sikkerhed, komfort og bekvemmelighed. Som en del af "tingenes internet", hvor alt i hjemmet efterhånden får internetadgang, kan Smart Home-enhederne ofte kommunikere med hinanden.

Måske er du interesseret i ...