smart sensor og app lader dig styre brændeovnen fra din smartphone

Aduro Smart Response overvåger din brændeovn og fortæller dig, hvornår der skal lægges brænde på.

Styr brændeovnen fra din smartphone

Nu er det slut med at fyre forkert op i brændeovnen - en smart sensor holder øje med forbrænding og temperatur, og fortæller dig, når du skal lægge mere brænde i ovnen.

Efteråret står for døren, og det er snart tid til at fyre op i brændeovnen i den kolde tid. Men hvor du tidligere har måttet holde løbende øje med forbrændingen, kan du nu få besked direkte på din smartphone, når du skal lægge ekstra træ i ovnen. 

Det kan lade sig gøre med den smarte sensor Aduro Smart Response, som består af en temperaturføler, der sættes fast på brændeovnens røgrør, og en app, som via mobiltelefonen kommunikerer med sensoren.

Styr bræneovnen med mobiltelefonen i dit intelligente hjem- smarthome
Smarthome

I appen, der kan hentes til iPhone og Android-telefoner, kan du løbende følge med i brændeovnens forbrænding.

Resultatet er intet mindre end fantastisk. Nu får du løbende besked på din smartphone, når der skal mere træ i brændeovnen, og du kan endda se en anslået tid for, hvornår du skal ud i skuret efter flere brændeknuder. 

Aduro Smart Response sensor og app monteres i brændeovnens røgrør

Selve temperatursensoren sættes fast på brændeovnens røgrør, der er det rør, der går fra brændeovnen og op i den egentlige skorsten.

Løsningen kan både spare dig penge, fordi du ikke ødsler det dyre brænde væk, men kun smider mere træ i ovnen, når det er nødvendigt, men også give en bedre komfort i hjemmet, fordi temperaturen bliver mere jævn.

Aduro Smart Response koster 650 kroner, og du kan finde den billigste pris på www.pricerunner.dk

Du kan også få din mobiltelefon til at advare dig, hvis du har fået vand i kælderen eller fugt i fundamentet med denne app og sensor.

Smarthome: Bliv advaret om uventede gæster 

Det bliver mere og mere almindeligt at kunne styre forskellige gadgets og funktioner i et intelligent hjem med din smartphone. Du kan fx. styre lyset med intelligente pærer eller tracke hunden med en smart gadget, du monterer i halsbåndet.  

Du kan også overvåge dit hjem med et smart ip-kamera med indbygget bevægelsessensor, som giver dig besked, hvis der er aktivitet i dit hjem, mens du ikke er hjemme. 

Hvad er Smart Home?

Smart Home - eller smart hjem - er en fællesbetegnelse for intelligente enheder, som tilføjer din bolig fornyet funktionalitet. Ofte kan Smart Home-enheder styres via en app på din smartphone, men det er ikke et krav. Produkterne giver mulighed for at udstyre et eksisterende hjem med moderne og energieffektive muligheder indenfor sikkerhed, komfort og bekvemmelighed. Som en del af "tingenes internet", hvor alt i hjemmet efterhånden får internetadgang, kan Smart Home-enhederne ofte kommunikere med hinanden.

Måske er du interesseret i ...