Luxaflex Powerview: Nu kan du styre hjemmets gardiner med en smart home app.

Smart hjem: Styr dine gardiner med telefonen

Nu behøver du ikke længere rejse dig fra sofaen, hvis solen bliver for skarp. Du kan i stedet justere gardinerne fra en app på din smartphone med Luxaflex Powerview

19. oktober 2017 af Henning Dadkhah Rasmussen
Du kender måske allerede Philips' smarte lyspærer Hue, hvor du fra en app på telefonen kan vælge forskellige scener til lyset. Nu er samme muligheder tilgængelige med hjemmets gardiner. 


Luxaflex Powerview er en serie af motorstyrede gardiner og persienner, som både kan styres af den medfølgende fjernbetjening eller direkte fra firmaets app på din smartphone. 

Fra appen kan du vælge forskellige scener og lysindstillinger, så du fx kan lukke for gardinerne om aftenen og åbne dem om morgenen - uden overhovedet at stå ud af sengen.

Læs alt om SmartHome her

Smart automatisk lyssætning med Luxaflex Powerview

En af appens virkelig smarte funktioner er muligheden for automatisk at lyssætte rummene, som du foretrækker. Du skal blot vælge, hvor meget lys du vil lukke ind, og så kan gardinerne automatisk justere sig selv i løbet af dagen, så der tages højde for solens skarphed og bevægelser. 

Luxaflex Powerview kan kun eftermonteres på firmaets nyeste rullegardiner, hvis du allerede ejer disse, men som udgangspunkt vil det kræve nye gardiner sammen med motorerne og den digitale hub, som skal kobles til hjemmets trådløse router. 

Med motorerne installeret kan dine persienner både køre op og ned efter solens stråler, ligesom du kan rulle de enkelte lameller.

Prisen er 2.425 kroner for startpakken med hubben til din router og en fjernbetjening, mens motorerne koster 1.495 per styk. Dertil kommer prisen for de enkelte gardiner, hvis du ikke ejer dem i forvejen.

Læs om Luxaflex Powerview her.

Læs også: Tag kropstemperaturen med din smartphone

Hvad er Smart Home?

Smart Home - eller smart hjem - er en fællesbetegnelse for intelligente enheder, som tilføjer din bolig fornyet funktionalitet. Ofte kan Smart Home-enheder styres via en app på din smartphone, men det er ikke et krav. Produkterne giver mulighed for at udstyre et eksisterende hjem med moderne og energieffektive muligheder indenfor sikkerhed, komfort og bekvemmelighed. Som en del af "tingenes internet", hvor alt i hjemmet efterhånden får internetadgang, kan Smart Home-enhederne ofte kommunikere med hinanden.

Måske er du interesseret i ...