Løbeure - Garmins nye Forerunner-serie.
Garmin Forerunner

Der er noget løbeure fra Garmin til alle typer af sportsfolk i den nye Forerunner-serie.

© Garmin

Masser af nye løbeure med GPS fra Garmin

Garmin opdaterer sin Forerunner-serie af GPS-ure med fem nye modeller. Der er løbeure med GPS for både rutinerede og urutinerede løbere.

Med fem helt nye løbeure har Garmin givet sin populære Forerunner-serie en gevaldig opdatering.

Det er alt lige fra de helt billige til de allerdyreste og mest avancerede ure, der har fået en overhaling.

Forerunner 945 er toppen af kransekagen. Uret kan indeholde op til 1.000 sange, som du kan høre undervejs på løbeturen.

> Mangler du musik til løbeturen? Se her, hvad Spotify, Tidal, Google Play og Apple Music koster

Find vej med løbeur fra Garmin

Uanset om man løber ad travle gader i byen eller små, tilvoksede stier, hjælper kort i farver på Forerunner 945 dig med at finde vej.

Forerunner 945 indeholder også en ny funktion, der sorterer din seneste træningshistorie i forskellige kategorier baseret på aktivitetsstruktur og intensitet. 

Flere indbyggede aktivitetsprofiler, herunder skiløb, vandreture, yoga og mere, gør det nemt at ændre deres rutine. Forerunner 945 er i øvrigt designet til at kunne bæres hele dagen. Uret har op til 2 ugers batterilevetid i smartwatch-tilstand, op til 36 timer i GPS-tilstand og op til 10 timer i GPS-tilstand med musik.

Billigt løbeur med GPS fra Garmin

Det noget billigere Garmin Forerunner 45 er designet til dig, der træner til dit allerførste løb eller starter på en ny træningsplan.

Uret er beregnet til daglig brug med overvågning af puls ved håndleddet og indbygget GPS, der kan hjælpe med at holde styr på tempo, distance og intervaller. 

For dem med et mindre håndled har modellen Garmin Forerunner 45S en urskive på 39 millimeter sammenlignet med urskiven på 42 millimeter på Forerunner 45.

De nye Forerunner-løbeure fra Garmin kommer ud i butikkerne i løbet af maj til priser mellem 2.199 kroner og  4.999 kroner.

> Læs mere om smarthome og intelligente enheder til hjemmet her

Måske er du interesseret i ...