Drop scale

Smart vægt gør enhver til bager

Med den app-styrede vægt Drop har du omregner og tilpassede opskrifter lige ved hånden.

6. januar 2015

Las Vegas: Internet of Things (tingenes internet) er et gennemgående tema for dette års CES-messe. Alt kan og bliver forbundet til internettet, hvor du med apps på smartphones, tablets og pc kan styre dem. Vi har set flere køkkenprodukter, men den simple vægt Drop fra Irland var en af de smartere.

Vægten har intet display, men bruger i stedet en tablet eller smartphone. Har kan du konvertere vægtenheder direkte på skærmen og ellers bare bruge vægten, der er præcis ned til 1 gram, som almindelig køkkenvægt.

Det rigtig smarte er dog den indbyggede opskriftsamling, der er lavet som en simpel trin for trin-vejledning, der fortæller dig, hvornår og hvor meget du skal afveje og tilsætte. Du kan nemt ændre opskriften alt efter antallet af portioner, og har du ikke nok af en ingrediens, så kan opskrifts-appen selv skalere resten af ingredienserne tilsvarende ned.

Drop kan indtil videre kun købes gennem Apple og køkkenbutikker i Storbritannien og USA, men du kan også bestille en fra firmaets hjemmeside. Prisen er omkring 750 kroner. www.getdrop.com

> Læs flere nyheder fra CES 2015 her

Måske er du interesseret i ...